Роналду обвалив на мільярди акції Coca-Cola своїм скандальним вчинком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду обвалив на мільярди акції Coca-Cola своїм скандальним вчинком

Роналду обвалив на мільярди акції Coca-Cola своїм скандальним вчинком
Джерело:  online.ua

Зірковий нападник португальської збірної Кріштіану Роналду спровокував невеликий скандал на тлі Євро-2020, який коштував корпорації Coca-Cola близько 4 мільярдів доларів США.

Джерело: Marca

За оприлюдненими даними, Роналду виступив на пресконференції з приводу матчу португальців проти збірної Угорщини. Там він прибрав зі столу дві пляшки напою Coca-Cola та порадив присутнім журналістам краще вживати воду.

Напої у залі знаходилися через спонсорство, яке отримує європейський національний турнір від Coca-Cola.

Це не перший коментар португальського футболіста з приводу цукру чи напоїв, у яких його надзвичайна концентрація. Він раніше стверджував, що не дозволяє таке пити власним дітям, а сам постійно дотримується різних дієт.

На вчинок Роналду перш за все відреагував міжнародний ринок. ДО пресконференції акції Cоca-Cola коштували 56,18 долара США - таку ціну зареєстрували на закритті бірж минулої п’ятниці. Після інциденту падіння опустило показники до 55,24 долара.

В цілому вчинок футболіста коштував корпорації близько 4 мільярдів доларів. Вартість її обвалилася миттєво з 242 до 238 мільярдів.

Раптові коливання ринку

Останніми тижнями й місяцями подібними інцидентами супроводжуються твіти бізнесмена Ілона Маска, якого прямо звинуватили в тому, що той намагається обвалити криптовалюту навмисно.

Водночас співзасновник Tesla та SpaceX намагається також завдяки Twitter підвищити популярність та відповідно ціну криптовалюти, створеної ним самим - Dogecoin.

Така поведінка спричинила жорстку реакцію з боку суспільства, адже криптовалютою цікавляться звичайні люди, які бажають у різних країнах заробити гроші. Маск своїми твітами буквально вбиває їхні заощадження.

Дійшло до того, що хакерське угруповання Anonymous оголосило бізнесмену війну.

“Поки у працюючих людей мрії руйнуються через ваші публічні істерики-твіти, ви продовжуєте знущатися з них. Ви думаєте, що є самою тямущою людиною, але тепер ви зустріли гідного суперника. Ми Anonymous. Ми легіон. Чекайте нас”, - наголосили хакери.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?