Роналду вперше за пʼять років карʼєри отримав червону картку — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду вперше за пʼять років карʼєри отримав червону картку — відео

роналду
Джерело:  Суспільне. Спорт

Кріштіану Роналду став антигероєм півфіналу Суперкубка Саудівської Аравії з футболу. Португалець був видалений із поля та його можуть надовго дискваліфікувати.

Що зробив Роналду під час матчу

Форвард збірної Португалії Кріштіану Роналду отримав першу за п'ять років червону картку у матчі. Сталося це у матчі "Аль-Насра", за який виступає португалець, проти "Аль-Хіляля".

У першому таймі "Аль-Наср" забив гол зусиллями Отавіо, який скасували через португальця: арбітр визначив, що він здійснив спробу зіграти у м'яч, перебуваючи в офсайді. Через активну незгоду з арбітром Кріштіану отримав жовту картку.

Наприкінці ж матчу Роналду вилучили з поля. Намагаючись швидко підхопити м'яча та вкинути його з ауту, португалець відштовхнув гравця "Аль-Хіляля" Алі Аль-Булаіхі та вдарив його у груди, після чого той впав на газон.

Внаслідок удару Роналду між гравцями команд розпочалася штовханина. Португальця ж арбітр вилучив з поля, однак перед тим, як його покинути, Кріштіану замахнувся кулаком на нього, коли той повернувся спиною.

Матч закінчився поразкою "Аль-Насра" з рахунком 1:2. У меншості команда скоротила відставання в рахунку завдяки голу Садіо Мане, але перевести гру у додатковий час не змогла.

В "Аль-Насрі", втім, з рішенням вилучити Роналду не погодилися. Головний тренер команди Луїш Каштру вважає контакт з боку португальця "недостатнім" для того, щоб його вилучати.

Що відомо про дискваліфікації Роналду

Вилучення Роналду сталося вперше за п'ять з половиною років. Востаннє він отримав червону картку ще під час виступів за "Ювентус": у вересні 2019 року його вилучили з поля у грі проти "Валенсії" у Лізі чемпіонів.

Загалом це 12-те вилучення у кар'єрі Роналду. Він отримував червону картку в усіх п'яти клубах, за які грав: "Спортінгу", МЮ, "Реалі", "Ювентусі" та "Аль-Насрі".

За "Аль-Наср" Роналду грає з початку 2023 року. У сезоні 2023/24 він зіграв 37 матчів в усіх турнірах, в яких забив 36 м'ячів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?