Росія атакувала авіабомбою Селидове. Загинула людина, ще 2 поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія атакувала авіабомбою Селидове. Загинула людина, ще 2 поранені

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
Росія атакувала авіабомбою Селидове. Загинула людина, ще 2 поранені

Російські війська 2 липня скинули авіабомбу на Селидове Донецької області, внаслідок чого загинула 63-річна жінка, ще двоє людей поранені. 

Головні тези:

 

  • Обстріли та авіабомбардування призвели до руйнування десятків будинків і автомобілів у різних громадах Донецької області.
  • Очільник ОВА закликав мешканців евакуюватися через загрозу обстрілів на Донеччині.
  • Ситуація на сході України стає все більш напруженою через дії російських військ та обстріли цивільних мешканців.

РФ обстріляла Селидове на Донеччині

Як зазначається, щонайменше 1 людина загинула і 2 поранені внаслідок обстрілу Селидового. Місто потрапило під вогонь сьогодні в середині дня — росіяни знову вдарили авіабомбою по цивільним.

Також окупанти пошкодили 24 будинки і 2 автомобілі. Очільник ОВА Вадим Філашкін знову закликав мешканців області евакуюватися.

Знову наголошую: залишатися на Донеччині — небезпечно! Бережіть себе — евакуюйтесь, — зазначив Філашкін.

Армія РФ вбила на Донеччині 7 цивільних 30 червня

За словами голови обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, одна людина загинула у Курахівці Покровського району, ще троє там зазнали поранень.

У Костянтинівці російські обстріли також забрали життя людини, ще трьох поранили.

Обстрілами тут було зруйновано два приватні будинки, пошкоджено 13, а також 12 багатоповерхівок, чотири нежитлові приміщення, три адмінбудівлі, спортзал, крамницю, два інфраструктурні об'єкти і 13 автомобілів.

У Лиманській громаді загинули троє людей, ще одна особа зазнала поранень, додав Філашкін. У Торецькій громаді також двоє загиблих та шість поранених, пошкоджено 24 будинки та дві адмінбудівлі.

Ще одна людина зазнала поранень у Кураховому Покровського району. Там також знищено будинок. Крім того, пораненого та пошкодження будинку зафіксували у Торському.

У Селидовому пошкоджено три адмінбудівлі та шість промислових приміщень, у Часовоярській громаді — чотири приватні будинки і багатоповерхівка, у Сіверській — два будинки зруйновані і два пошкоджено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?