Росія атакувала Україну дронами — є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

Росія атакувала Україну дронами — є загиблі

Олег Кіпер / Одеська ОВА
атака РФ на Україну 2 березня

Уночі 2 березня російські окупанти знову направили на українські міста та села ударні безпілотники. Згідно з останніми даними, загинуло щонайменше 3 цивільних у Одеській та Харківській областях.

Атака Росії на Одесу 2 березня. Що відомо

У ніч на 2 березня 2024 року РФ атакувала Україну трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-35 та 17-ма ударними безпілотниками типу «Shahed».

В результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено 14 дронів.

Російський ударний дрон влучив у багатоповерхівку в Одесі. Один підʼїзд зруйнований вщент.

Станом на 08:00 ранку відомо вже про 2 загиблих.

Ще семеро людей отримали поранення, серед них одна дитина. Серед постраждалих вагітна жінка, вона в середньому ступені важкості в лікарні. Ще троє людей з чисельними пораненнями також госпіталізовані, серед них 26-річна дівчина у важкому стані, інші двоє — в стані середньої важкості. Лікарі роблять все можливе. Трьом людям, включаючи трирічну дитину, медична допомога надана на місці, — розповідає глава Одеської ОДА Олег Кіпер.

Пошуково-рятувальна операція триває. Під завалами можуть перебувати люди.

Атака РФ на Харківщину 2 березня. Перші подробиці

В селищі Великий Бурлук, що у Харківській області, у власному будинку через атаку російських військових ударними безпілотниками загинув 76-річний чоловік.

Як повідомляє поліція, близько 00:10 відбулося влучання російського дрона в приватне домоволодіння в селищі Великий Бурлук. Внаслідок влучання ворожого безпілотника будинок загорівся. 

З-під завалів дістали загиблого 76-річного господаря будинку. Будинок повністю зруйновано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?