Росія перекидає військову техніку до окупованої Горлівки — АТЕШ
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія перекидає військову техніку до окупованої Горлівки — АТЕШ

Горлівка
Джерело:  АТЕШ

Рух кримськотатарського опору АТЕШ фіксує переміщення техніки ГВ «ПІВНІЧ» російьких окупантів у Донецькій області.

Головні тези:

  • Агенти АТЕШ спостерігають за діяльністю російських військ і відстежують їхні рухи, плануючи знищення транспорту на території Донецької області.
  • Партизани виявили склад техніки армії РФ у військовій частині Тольятті, яка готується до відправки в Україну на Харківський напрямок.
  • Агенти руху проводять комплексну розвідку військової частини, аналізуючи розміщення ППО та здійснюючи видобуток необхідних документів.
  • Ці дослідження свідчать про активну мобілізацію військ Росії та підтверджують загрозу безпеці України від російської агресії.

РФ перекидає техніку з Єнакієво до Горлівки

Агенти АТЕШ відстежили переміщення 10 Уралів та 19 “буханок” рашистів у районі Єнакієвого, по трасі М30, у бік Горлівки.

Кожен їхній рух нам відомий. Тому весь транспорт буде знищено найближчим часом прямо на території Донецької області.

Що виявив АТЕШ під час розвідки в Тольятті

Партизани виявили склад техніки армії РФ у військовій частині Тольятті Самарської області.

Як зазначається, агент нашого руху серед ВС Росії на полігоні в Тольятті виявив техніку, яку окупанти готують на відправку в Україну на Харківський напрямок.

Повідомляється, що на полігоні розміщено десятки САУ, вантажівок та танків.

Наш агент проводить комплексну розвідку цієї військової частини, вивчаючи розміщення ППО та видобуваючи необхідні документи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?