Росіяни скаржаться на труни, які винесло на берег озера. Влада закликає не панікувати
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни скаржаться на труни, які винесло на берег озера. Влада закликає не панікувати

Озеро
Джерело:  online.ua

Жителів російського Саранська налякали “труни”, які винесло на берез місцевого озера. Влада заявила, що причин для паніки немає.

Росіян налякали “труни” в озері

Російські ЗМІ пишуть, що на Лісовому озері в російському місті Саранську місцеві жителі виявили дві дерев'яні ящики, які вважають трунами через їхню форму та зовнішній вигляд.

Ці “труни“ знайшли у водах біля самого берега.

Російська поліція оглянула знахідки і заявила, що вони виявилися порожніми і не становлять жодної небезпеки. Після цього їх утилізували, і розслідування вважається завершеним.

Мешканці Саранська припускають, що "труни" могли припливти на озеро з розмитого цвинтаря внаслідок весняної повені.

Однак у дирекції комунального господарства та благоустрою міста це спростували. За їхніми словами, найближчий до озера цвинтар знаходиться нижче за течією, що робить неможливим те, що ящики могли прибути звідти.

Потоп у російських регіонах

У російських регіонах продовжується масштабна повінь. Нині під водою перебувають десятки населених пунктів.

22 квітня стало відомо, що в Курганській області через повінь затопило старі уранові шахти. За словами експертів, радіоактивний розчин потрапив у річку Тобол, і це призведе до зростання захворювань у регіоні.

Раніше, 5 квітня в російському Орську Оренбурзької області прорвало греблю. Місто та навколишні села затопило, населення почали евакуйовувати. Місцева влада запровадила режим надзвичайного стану.

Після Оренбурзької області затоплювати почало місто Томськ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?