Росіяни заявили про масштабний обстріл Бєлгорода — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни заявили про масштабний обстріл Бєлгорода — відео

Пожежа
Джерело:  online.ua

Російські пропагандисти пишуть про вечірній обстріл Бєлгорода 11 травня і як мінімум одного загиблого внаслідок цього.

Бєлгород у вогні: обстріли та пожежі

Стало відомо, що Бєлгород зазнав потужного обстрілу. Одна людина загинула, 14 постраждали.

Згоріли кілька автомобілів. Один із снарядів потрапив у під'їзд.

За заявами Міноборони Росії, по місту було випущено дванадцять реактивних снарядів з RM-70 «Вампір». Нібито черговими засобами ППО ці снаряди знищено над Бєлгородською областю.

Що відомо про обстріл Бєлгорода

Території Бєлгородської та Курської областей РФ нібито обстріляли у ніч проти 11 травня безпілотниками, ракетами та реактивними снарядами.

Російська ППО буцімто збила кілька цілей на підльоті до Бєлгорода. Губернатор області В'ячеслав Гладков повідомив, що постраждали 8 мирних жителів, зазнали пошкоджень понад 50 приватних домоволодінь.

Також російські системи ППО нібито збили 17 снарядів РСЗВ Vampire, 5 керованих авіаційних бомб та БПЛА, повідомили у Міноборони РФ.

За словами губернатора, у Бєлгородському районі пошкоджено лінії газопостачання.

Крім того, повідомив Гладков, було атаковано сільгосппідприємство у селищі Пролетарське. На території, за його словами, пошкоджено три будівлі та дві одиниці техніки.

Також росЗМІ повідомили про атаку БПЛА на Курську область.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?