Росіяни заявляють про збиті ракети в районі Севастополя
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни заявляють про збиті ракети в районі Севастополя

бавовна в Криму
Джерело:  online.ua

В Міноборони країни-агресорки заявили про нібито збиття українських ракет в районі Севастополя на території окупованого Криму. 

Що відбувається в Криму

За інформацією військового відомства російських окупантів, засобами ППО нібито було перехоплено дві українські ракети ЗРК С-200 у повітрі.

У відомстві також додають, що уламки ракет "впали у безлюдній місцевості з подальшою детонацією на землі".

Тим часом у Севастополі знову оголосили повітряну тривогу (її скасували за 15 хвилин). Повідомляється, що морський та наземний громадський транспорт у місті припиняє рух.

Що відомо про вибухи у Севастополі

Так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що російський флот "відбиває" атаку повітряних цілей в районі Сухарної балки.

Всі служби приведені в стан бойової готовності. В районі Сухарної головки - дим, рятувальники вже виїхали на місце. Інформація про пошкодження інфраструктури уточнюється, - заявив ватажок окупаційної адміністрації у Севастополі.

Пізніше він додав, що за попередньою інформацією, ракету було збито у районі Кара-Коби. Її бойова частина нібито на землі в полі.

Однак, у мережі пишуть, що до місця вибуху помчали "швидкі допомоги" та рятувальники. Також повідомляється, що "приліт" міг бути по арсеналу ракетників у Кара-Кобі. За іншою інформацією, у Сухарній балці флотський арсенал. 

Кримські паблики нагадують, що у районі Сухарної балки розташовані бази ракетного та мінно-торпедного озброєння 758 центру ЧФ Росії. До речі, 23 вересня туди вже прилітала ракета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?