Російська армія вбила трьох цивільних під час атаки по Херсону
Категорія
Україна
Дата публікації

Російська армія вбила трьох цивільних під час атаки по Херсону

Олександр Прокудін / Херсонська ОВА
Обстріл

Внаслідок російського обстрілу середмістя Херсона загинули троє цивільних людей. Ще одна дістала поранення.

Військові РФ вкотре атакували Херсон

Як зазначається, після 12.00 російські окупаційні війська обстріляли Херсон з тимчасово окупованого лівого берега.

Внаслідок влучання ворожих снарядів у середмісті виникла пожежа. По прибуттю на місце виклику рятувальники виявили тіла двох чоловіків. Інформація уточнюється.

Він додав, що внаслідок обстрілу також одна людина дістала поранення. Їй надається медична допомога.

Прокудін уточнив, що у центрі  міста окупанти обстріляли легковий автомобіль. Внаслідок обстрілу він загорівся. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили в салоні машини тіла двох загиблих чоловіків.

Також через ворожі удари постраждав 24-річний херсонець. Його з вибуховою травмою доставили до лікарні.

Прокудін повідомив, що росіяни продовжують крити вогнем центр Херсона. 

Через артилерійський удар несумісні з життям травми отримала 66-річна жінка. На момент обстрілу вона перебувала на вулиці. 

Оновлено о 13:47.

У МВС уточнили, що кількість загиблих у Херсоні зросла до чотирьох. Начальник міської адміністрації повідомив, що четвертою жертвою обстрілу став 60-річний чоловік.

Яка ситуація на лівому березі Херсонської області

Восени минулого року стало відомо, що українські воїни закріплюються на лівому березі Херсонської області, зокрема на плацдармі в районі населеного пункту Кринки.

У Генштабі пояснили, що ЗСУ хочуть відтіснити російських окупантів від правого берега Дніпра. Це дозволить зменшити обстріл цивільних. Спікер оборони півдня Наталія Гуменюк наголошувала, що робота на лівому березі продовжується.

Військові експерти припускають, що наступальні можливості російських військ на лівому березі Херсонської області обмежені. Причиною є слабка підготовка та координація загарбників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?