Російська авіація атакувала центр Херсону — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Російська авіація атакувала центр Херсону — фото

Херсон
Джерело:  online.ua

Російська армія 2 лютого завдала авіаційного удару по центру Херсона. Унаслідок цього постраждала жінка, також є руйнування.

Росія вкотре атакувала Херсон

Як зазначається, російські окупаційні війська атакували Херсон з авіації.

Вже відомо про одну поранену. Жінка 73 років на момент удару перебувала у дворі. Травмована госпіталізована з контузією та осколковим пораненням.

Унаслідок авіаудару пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки в центрі міста, — додав Мрочко.

Що відомо про обстріли РФ Херсонщини 2 лютого

Окрім цього вдень 2 лютого російська армія двічі атакувала Інгулець Херсонської області.

За даними ОВА, в обід внаслідок обстрілу постраждала 59-річна жінка. У неї діагностували вибухову травму, поранення голови та ніг. Бригада "швидкої" надала потерпілій меддопомогу на місці.

Пізніше російська армія знову обстріляла населений пункт. 37-річний місцевий житель отримав поранення. З вибуховою травмою та уламковими пораненнями ноги чоловіка доставили до лікарні.

Також росіяни скинули вибухівку з дрона на 46-річного жителя Берислава, у нього — вибухова травма, поранення ноги та перелом руки.

Раніше голова ОВА Прокудін повідомив, що за минулу добу військові РФ 279 разів обстріляли Херсонщину. З артилерії, мінометів, РСЗВ, танків, БпЛА та авіації випустили 1606 снарядів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?