Російська пропаганда здійняла істерику навколо Усика. У чому причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Російська пропаганда здійняла істерику навколо Усика. У чому причина

Олександр Усик
Джерело:  24 канал

Російські пропагандисти виплиснули хвилю хейту на українського боксера, чемпіона світу у надважкій вазі Олександра Усика після його привітання із боксера з Казахстану Жанібека Алімханули. 

Головні тези:

  • Російські пропагандисти накинулись на Усика за привітання казахстанського боксера, звинувативши у русофобії та зраді.
  • Російський пропагандист підкреслив значущість російської мови, але забув вказати на її використання російською окупаційною армією.
  • У російській пропаганді звинувачення Усика у війні на Донбасі та спроби перекласти відповідальність на Україну.
  • Китайський боксер Чжан Чжилей викликав Усика на поєдинок, так само як і Даніеля Дюбуа, підготовка до бою ще не організована.

Що відомо про істерику російської пропаганди через привітання Усиком казахстанського боксера

Зазначається, що Усик привітав Жанібека Алімханули з перемогою над колишнім росіянином з Санкт-Петербурга Андрєєм Міхайловічєм.

Зокрема, російський пропагандист Роман Єрємєєв з видання "Советский спорт" виклав матеріал під назвою "Русофоб Усик заговорив російською. Українець привітав казахстанця на великому та могутньому", у якому абсурдно та цинічно звинуватив українського боксера у якісь незрозумілій зраді.

Це він — лицемірно спілкується за кадром найчистішою російською мовою, а на камеру — суржиком. Це він зрадив друга і наставника в особі Василя Ломаченка та його батька, який зробив з Усика, те що він зараз у професійному плані з себе виявляє. На жаль, людські якості у нього вкласти не вдалося, — заявив російський пропагандист.

Російські пропагандисти накинулись на Олександра Усика
Олександр Усик

Окрім цього, російський пропагандист підкреслив значущість "вєлікого русского язика". Він заявив, що Усик звернувся до Алімханули саме російською через те, що "саме ця мова зближує".

Однак, Єрємєєв забув додати, що саме цією мовою віддаються накази російській окупаційній армії вбивати український народ. Він також намагався звинуватити Олександра Усика, що "він стріляв по Донбасу" та перекласти вину за війну на Україну.

Що відомо про новий виклик Усику від відомого супертяжа з Китаю

Китайський боксер важковаговик Чжан Чжилей заявив про бажання вийти на ринг з українцем Олександром Усиком. 

Окрім цього Чжилей кинув виклик ще одному потенційному супернику Усика Даніелю Дюбуа.

За його словами, а ні Усик, а ні Дюбуа не зможуть уникнути кинутого їм виклику, однак наразі організувати проведення бою можливості не має.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?