Російський дрон атакував цивільних під час роздачі хліба в Чернігівській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський дрон атакував цивільних під час роздачі хліба в Чернігівській області

Національна поліція України
Авто

У Чернігівській області 23 грудня російські війська з дрона атакували мирних жителів, які отримували хліб. Люди не постраждали.

Атака дрона на цивільних жителів Чернігівщини

Поліція повідомляє, що атака сталася в одному з прикордонних сіл Новгород-Сіверського району.

Мирним людям роздавали хліб в центрі села і в цей час окупанти здійснили цинічну атаку з дрона. На щастя, люди не постраждали.

Осколки пошкодили легковий автомобіль з хлібом. Поліцейські задокументували злочин та відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

У поліції закликали людей евакуюватися до безпечніших громад вглиб області.

Росіяни атакують дронами цивільних людей

Нагадаємо, що це не перший випадок російської атаки дронами на цивільних. 6 грудня окупанти атакували дроном цивільну автівку у прикордонному районі Чернігівщини.

30 листопада російська армія з безпілотника атакувала цивільних у Бериславі на Херсонщині. Окупанти скинули вибуховий предмет поблизу адміністративної будівлі.

Унаслідок атаки поранення отримали двоє людей: 22-річний хлопець отримав вибухову травму, контузію та поранення ноги, у 37-річного чоловіка діагностували тяжке поранення шиї та голови.

13 жовтня у Бериславі окупанти ударним дроном поцілили по авто з людьми. Через численні ушкодження на місці загинула жінка 34 років. Її 36-річного чоловіка госпіталізували у вкрай важкому стані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?