Російський пропагандист заявив про нового ворога РФ замість України та НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський пропагандист заявив про нового ворога РФ замість України та НАТО

армія РФ
Джерело:  24 канал

 У Росії пропутінські пропагандисти не втомлюються вигадувати нових “ворогів”, аби було з ким “воювати”. Цього разу виявилося, що противником Москви є не Україна та НАТО, а сама війна.

У Росії продовжують брехати про “добробут” населення на тлі війни та санкцій

Попри те, що російський експорт нафти знову зіткнувся із серйозними труднощами через посилення американських санкцій щодо торговців та судноплавних компаній, влада РФ продовжує вдавати, що в неї усе під контролем.

Москву й нібито не лякає те, що у санкційному списку опиналася найбільша алмазовидобувна компанія у світі, яка належить РФ.

Команда диктатора Володимира Путіна не поспішає пояснювати росіянам, чому рубль протягом минулого року чи не щомісяця бив нові антирекорди свого ж мінімуму. А також те, чому яйця доводиться везти з Туреччини та Ірану.

Все вказує на те, що в країні-агресорці уже почалася продовольча криза, однак прокремлівські пропагандисти все одно продовжують замилювати очі росіянам.

Нам важче, ніж Заходу. Заходу треба усього лиш підпалити, а нам треба гасити – це в наших інтересах. Ми знаходимося на висхідних трендах в економіці, в державній побудові, навіть по рівню життя населення – це очевидно, статистика надходить, – збрехав один з пропагандистів.

У Росії знайшли собі нового ворога замість України та НАТО

Жодний етер на російських телеканалах не обходиться без “аналізу” війни проти України.

Як відомо, у 2022 році в Росії цинічно брехали про те, що воюють з "нацистами", яких самі ж і видумали.

У 2023-му все різко змінилося. Виявилося, що країна-агресорка намагається стримати НАТО та “колективний Захід”.

Проте 2024 рік підштовхнув РФ до війни з новим вигаданим “ворогом”

Ми воюємо зараз не з Україною, і навіть не зі США. Ми воюємо з війною, – стверджують російській пропагандисти, однак, як завжди, не пояснюють, що це означає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?