Росіяни хочуть підірвати "Титан" у Криму — партизани попередили про небезпеку
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни хочуть підірвати "Титан" у Криму — партизани попередили про небезпеку

Росіяни хочуть підірвати "Титан" у Криму — партизани попередили про небезпеку
Джерело:  online.ua

Російські окупанти замінували завод "Кримський титан" у місті Армянськ, що в анексованому Криму. Українські партизани розповіли, що місто наразі перебуває у "червоній зоні ризику".

Джерело: Атеш

Партизани прокоментували ситуацію у "Титані"

Крім цього, у самому Армянську доволі багато російських військових. Вони буцімто слідкують за тим, щоб на завод не потрапили "чужинці".

За даними одного з агентів "Атешу" ситуація у самому Армянську напружена. Російські загарбники розмістилися буквально у всіх установах окупованого міста.

Армянськ заповнений силами окупантів, величезна кількість агентури ФСБ. Поліцаї районного відділу перебувають у режимі посилення, – сказали партизани.

До того ж росіяни посилили режим контролю на заводі "Кримський титан". Через це представникам руху опору складно туди проникнути, щоб контролювати дії окупантів.

Можливості самостійного розмінування "Титану" зараз немає. Використання додаткових агентів на завод дуже ускладнене. Доводиться проходити ретельні перевірки, – зазначили в "Атеші".

Крім цього, російські офіцери також заселяються по селах поблизу Армянська, у тому числі у Долині та Воїнці. Наостанок агент "Атешу" розповів, що ремонт Чонгарського мосту триває, а на місце приїжджав гауляйтер Сальдо. Сам міст наразі перебуває під охороною чергової російської ПВК "Конвой".

Що відомо про замінування заводу "Кримський титан"

В українській розвідці 12 червня розповіли, що після підриву Каховської ГЕС на заводі "Кримський титан" в Армянську порушилися до критичного рівня процеси виробництва. Там припустили, що росіяни хочуть зупинити чи підірвати цей завод.

Згодом речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк заявила, що загроза підриву заводу "Титан" у Криму є дуже великою. У разі підриву у зону небезпеки може потрапити не лише Україна, а й територія Росії, Румунії та Туреччини.

Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк сказав, що підрив заводу "Титан" стане фундаментальною катастрофою для українців. Попри це, він вірить, що є кілька речей, які можуть зупинити росіян.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?