Російська компанія виготовила хрестик із золотих медалей Ломаченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Російська компанія виготовила хрестик із золотих медалей Ломаченка

Російська компанія виготовила хрестик із золотих медалей Ломаченка
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу в напівлегкій вазі Василь Ломаченко надумав зробити своєму батькові подарунок у вигляді натільного хреста з медалей з Олімпіад Пекіну-2008 та Лондона-2012. Важливою деталлю стало те, що місцем виготовлення ювелірного виробу він обрав російську Кострому. 

Джерело: Instagram компанії Krestik Reznoi

 Тамтешні майстри виготовили з золотих нагород натільний хрестик Анатолію Ломаченку, який водночас є і тренером Василя. Про виконання замовлення від спортсмена російська фірма повідомила у себе в Instagram.

Наша майстерня вперше за історію ювелірної справи виконала унікальне замовлення. Тільки вдумайтеся, хрест натільний, з олімпійських медалей. Медалей, які дісталися людині кров'ю і потом, на які покладено ціле життя, медалі, які увійшли до світової історії спорту. Із них виконаний натільний хрест для найближчої і найдорожчої людини - батька!.

Водночас, судячи зі змісту відео, для виготовлення виробу медалі переплавляти не стали, а лише відпиляли з кожної по невеличкому шматочку.

Наразі сам спортсмен не прокоментував ситуацію, останній запис на його сторінці в Instagram опубліковано 14 грудня, саме в день народження батька і він присвячений поезії російського автора Петра Мамонова. Йдеться про трансляцію однієї з передач "Спас", який належить Московській патріархії. На відео Мамонов зачитує такі рядки:

Рассказывать не надо никогда,

Что ложку ты проносишь мимо рта,

И что жена попалась глупая - не та,

И что вокруг - обман и суета,

И что металл - не тот, и сталь - не та,

И что Китай…

Пойди глянь в зеркало и больше не болтай!.

Як бачимо, у рядках згадується і про метал, тільки сталь, а не золото.

Нагадаємо, 12 грудня ми повідомляли, що Василь Ломаченко здобув перемогу над ганцем Річардом Коммі, судді одноголосним рішенням віддали йому перевагу. З рахунком 117-110, 119-108, 119-108 українець завоював титул Інтерконтинентального чемпіона Всесвітньої боксерської організації (WBO) у легкій вазі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?