Російські окупанти обстріляли Нікопольщину з "Градів" та артилерії — ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські окупанти обстріляли Нікопольщину з "Градів" та артилерії — ОВА

Російські окупанти обстріляли Нікопольщину з "Градів" та артилерії — ОВА
Джерело:  online.ua

Російська армія 8 разів обстріляла Нікопольщину з РСЗВ "Град" та важкої артилерії. Унаслідок обстрілу пошкоджена інфраструктура.

Джерело: Telegram очільника Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка

РФ застосувала проти Нікопольщини системи "Град"

Нікопольщина знову усю ніч потерпала від ворожих ударів. Росіяни 8 разів обстріляли район з "Градів" та важкої артилерії. Ударили по трьох громадах - Нікопольській, Марганецькій та Червоногригорівській, – повідомив Резніченко.

Він додав, що найбільших руйнувань зазнала Червоногригорівська громада, люди не постраждали.

Російські снаряди понівечили там з десяток приватних будинків та господарських споруд, магазин, автівку, чотири газогони та дві лінії електропередач. Побили 20 сонячних панелей, – зазначив очільник Дніпропетровщини.

За словами Резніченка, у інших районах області ніч минула без надзвичайних ситуацій та обстрілів.

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA/

Яка ситуація на Дніпропетровщині?

27 грудня російські окупаційні війська п’ять разів ударили по Нікопольщині з "Градів" та важкої артилерії. 40 ворожих снарядів прилетіли у три громади - Нікопольську, Червоногригорівську та Марганецьку.

У Нікополі понівечені кілька приватних будинків і кілька господарських споруд. Побита лінія електропередач, - зазначив Резніченко.

У Червоногригорівській громаді російські снаряди пошкодили шість приватних будинків, два газогони та електромережу. Руйнувань зазнав також магазин.

У Марганецькій громаді наслідки нічних ударiв ще з’ясовуються. Люди не постраждали.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?