Роспропаганда налякано прогнозує удар ЗСУ по РФ на "інавгурацію" Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Роспропаганда налякано прогнозує удар ЗСУ по РФ на "інавгурацію" Путіна

Ракети
Джерело:  online.ua

За словами російських пропагандистів, Україна готує на 7 травня найбільшу масовану ракетно-дронову атаку на РФ.

Роспропаганда поширює “прогнози” про удар ЗСУ на день “інавгурації” Путіна

Ввечері 6 травня у багатьох окупантських пабліках почалося поширення “передбачення” на наступний день.

online.ua

Загарбники лякаються майбутнього удару ЗСУ, який нібито відбудеться 7 травня та буде наймасованішим з усіх. Буцімто по Росії випустять понад 50 дронів та десятки далекобійних ракет.

Дронами виснажать російську ППО, а потім “вдарять по необхідній цілі”.

Повітряна тривога у Криму: що відомо

Росіяни ввечері 6 травня перекрили рейд через бухту у Севастополі, що в окупованому Криму, а також заявили про нібито атаку морських дронів.

Близько 21:00 за київським часом росіяни оголосили про закриття руху через Кримський міст. Окрім того, було заявлено про нібито ракетну атаку.

Пізніше окупанти заявили про припинення руху морського транспорту у Севастополі. Згодом росіяни перекрили бухту взагалі та оголосили повітряну тривогу.

О 22.08 Кримський міст відкрили. Російські пропагандистські пабліки заявили про “збиття” українських ракет над Чорним та Азовським морем.

online.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?