Розлучення за день до смерті. Чому насправді Шеннен Догерті кинула чоловіка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Розлучення за день до смерті. Чому насправді Шеннен Догерті кинула чоловіка

Шеннен Догерті
Джерело:  People

Смерть відомої голлівудської акторки Шеннен Догерті приголомшила усіх її фанатів, адже вона пішла з життя у 53 роки. Однак, як виявилося, не лише ця звістка шокувала шанувальників зірки. 

Головні тези:

  • Шеннен Догерті розірвала шлюб з чоловіком за день до смерті через його зраду та відмову оплачувати її лікування.
  • Акторка померла від раку 4-ї стадії після тривалої боротьби з ним.
  • Після 14-річного шлюбу стало відомо про зраду Ісварієнко, що призвело до розриву стосунків та складностей у розлученні.

Шеннен Догерті не змогла пробачити зраду своєму чоловікові

Зірка “Зачарованих”, яка пішла з життя 13 липня, за день до смерті розірвала шлюб з чоловіком у позасудовому порядку, а також відмовилася від вимоги подружнього утримання.

Згідно з даними журналістів, Шеннен Догерті робила все можливе, щоб максимально швидко розірвати стосунки з колишнім.

Остаточно їй вдалося це зробити лише 12 липня.

Тим часом Курт Ісварієнко залишив свій підпис 13 липня, і подружжя офіційно розлучилося. Того самого дня знаменитість померла. Тоді сторони уклали письмову угоду про їхнє майно та права на шлюб, включаючи аліменти, оригінал якої подано до суду, — йдеться в повідомленні.

За словами Шеннен, її колишній чоловік не погоджувався на розлучення та чекав на її смерть, щоб не платити значних аліментів.

Що важливо розуміти, подружжя прожило в законному шлюбі 14 років і розійшлося після того, як стало відомо про зраду Ісварієнко.

Окрім того, наголошується, що про обман чоловіка зірка “Зачарованих” дізналася напередодні складної операції.

Ісварієнко активно витрачав гроші з сімейного бюджету, але відмовлявся оплачувати лікування дружини, яке, за його словами, було надто дорогим, — пишуть журналісти.

Що відомо про смерть Шеннен Догерті

Як уже згадувалося раніше, голлівудська акторка робила все можливе, щоб перемогти рак 4-ї стадії, однак їй не вдалося.

З важким серцем я підтверджую смерть акторки Шеннен Догерті. У суботу, 13 липня, вона програла боротьбу з раком після багатьох років боротьби з ним.

У 2023 році рак дав метастази, поширившись на кістки та мозок.

Нещодавно зірка розповіла, що їй важливо протриматися ще 3-5 років, щоб отримати більш сучасне лікування.

Шеннен Догерті відома за роллю Бренди Волш у серіалі “Беверлі-Гіллз, 90210”, перший сезон якого вийшов 1990 року. Пізніше вона знімалася в сиквелах — “90210: Нове покоління” (2008) і “BH90210” (2019), а також “Зачаровані”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?