Розвідка Британії озвучила попередження мешканцям ТОТ України
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Британії озвучила попередження мешканцям ТОТ України

Міноборони Британії
ТОТ

Згідно з даними британських розвідників, команда російського диктатора Володимира Путіна має намір проводити "вибори" президента РФ 15-17 березня 2024 року на окупованих територіях України з залякуваннями та фальсифікаціями.

Чого очікувати від окупантів під час виборів президента РФ

Міністерство оборони Великої Британії публічно попереджає про те, що, як і у випадку з регіональними виборами у вересні 2023 року, голосування на президентських "виборах" у підконтрольних РФ українських регіонах не буде ані вільним, ані чесним.

За словами іноземних розвідників, команда очільника Кремля майже напевно розглядає досягнення вигідних їй “результатів” на окупованих українських територіях як пріоритет, адже досі робиться все можливе, щоб створити відчуття легітимності вторгненню країни-агресорки..

Росія майже напевно використовуватиме методи, включаючи суттєві фальсифікації виборів та залякування виборців, щоб забезпечити перемогу президента Росії Володимира Путіна зі значним відривом від конкурентів, – попереджає британське оборонне відомство.

Як уже згадувалося раніше. нещодавно шеф європейської дипломатії Жозеп Боррель від імені офіційного Брюсселя публічно засудив плани команди Путіна влаштувати "вибори" президента РФ 15-17 березня 2024 року, зокрема й на окупованих територіях України.

Що відомо про заплановані президентські вибори в Росії

Вибори президента Росії відбудуться 17 березня 2024 року − відповідну постанову ухвалила Рада Федерації 7 грудня.

Поплічники диктатора Володимира Путіна цинічно скаржиться на те, що вибори президента "вперше в історії нової Росії відбуватимуться в такій токсичній геополітичній атмосфері".

Виборча система Росії володіє запасом міцності для належного проведення виборів президента, - запевняє очільниця російського Центрвиборчкому Елла Памфілова.

Що цікаво, нещодавно незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що "не немає сумнівів в перемозі" Путіна на "виборах".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?