Шахтар проти Марселя. Де та коли дивитися матч Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар проти Марселя. Де та коли дивитися матч Ліги Європи

Шахтар
Джерело:  online.ua

Донецький "Шахтар" прийме французький "Марсель" у першому раунді плей-офф Ліги Європи 2023/24. Матч відбудеться 15 лютого.

Де та коли дитивитися гру "Шахтар" – "Марсель"

Перший поєдинок "гірників" у 1/8 Ліги Європи буде доступним для перегляду в Україні.

Матч "Шахтаря" з "Марселем" можна буде побачити на медіасервісі Megogo за наявності передплат "Максимальна" або "Спорт". Крім цього, трансляція поєдинку пройде на платформі Volia TV.

Матч "Шахтар" — "Марсель" відбудеться 15 лютого.

Початок матчу запланований на 19:45 за київським часом.

Поєдинок пройде у німецькому Гамбурзі на стадіоні "Фолькспаркштадіон". Головним арбітром гри буде Ерік Ламбрехтс із Бельгії.

Що відомо про матч "Шахтар" – "Марсель"

Футболісти донецького "Шахтаря" завершили підготовку до другої частини сезону 2023/2024. Свій перший офіційний поєдинок цього року підопічні Маріно Пушича проведуть у рамках єврокубків проти сильного суперника.

Більшість експертів вважають "гірників" аутсайдером у протистоянні з "Марселем".

Натомість в "Марселя" комплексніші проблеми. Підопічні Дженнаро Гаттузо далекі від оптимальної форми. Цьогоріч провансальці здобули лише одну перемогу – над скромним "Тьйонвілем" у Кубку Франції, з якого згодом вилетіли.

У чемпіонаті ж "Олімпік" набрав "аж" три очки в чотирьох турах. Зважаючи на 8-ме місце в Лізі 1, якість гри та відставання від топ-6, Ліга Європи – останній шанс на успіх у сезоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?