Сервіс знайомств і цифровий банк. Маск задумав масштабні перетворення у соцмережі X
Категорія
Технології
Дата публікації

Сервіс знайомств і цифровий банк. Маск задумав масштабні перетворення у соцмережі X

Ілон Маск

Компанія мільярдера має намір впровадити більше платних функцій у соціальну мережу Х, що дозволить розширити кількість тарифів для підписок.

Маск продовжує змінювати колишній Twitter

Ілон Маск має намір перетворити соціальну мережу Twitter на сервіс знайомств, а також на цифровий банк.

Про це повідомляє Business Insider.

Таким чином компанія мільярдер має намір впровадити більше платних функцій у соціальну мережу, що дозволить розширити кількість тарифів для підписок.

Кілька днів тому у форматі відеоконференції відбулися збори за участю Маска та гендиректора компанії Лінди Яккаріно. Під час зустрічі бізнесмен заявив, що Twitter у 2024 році стане повноцінним сайтом знайомств, а також цифровим банком.

Маск поки не розкрив подробиці свого плану трансформації, проте прокоментував інтеграцію сервісу знайомств, наголосивши, що його наявність залежатиме від попиту користувачів програми.

За даними видання, Маск також працює над створенням служби новин під назвою XWire, яка могла б конкурувати з PR Newswire компанії Cision.

Нововведення у Twitter

Останнім часом у соціальній мережі з'явилося багато нововведень. Так, у Twitter вирішили прибрати можливість блокування користувачів. Коли саме це станеться, наразі невідомо.

При цьому у Twitter дозволять приховувати свої лайки, але функція буде доступна тільки для платних користувачів.

Крім цього в соцмережі Twitter з'явилася функція аудіо- та відеодзвінків. Однак поки що послуга доступна лише для деяких користувачів. Крім того, в налаштуваннях програми з'явився перемикач, що дозволяє дозволити аудіо- та відеодзвінки та вибрати, з ким користувач хоче спілкуватися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?