"Шахтар" із розгромом поступився німецькому "Лейпцигу"
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" із розгромом поступився німецькому "Лейпцигу"

"Шахтар" із розгромом поступився німецькому "Лейпцигу"
Джерело:  online.ua

Донецький "Шахтар" програв вирішальний матч у шостому турі Ліги чемпіонів німецькому "Лейпцигу" з рахунком 0:4. "Гірники" вилетіли у Лігу Європи.

Джерело: Суспільне

Результат матчу Шахтар-Лейпциг

Донецький "Шахтар" програв вирішальний матч у шостому турі Ліги чемпіонів. У Польщі "Гірники" зазнали поразки від "Лейпцига", внаслідок чого вилетіли у Лігу Європи.

На старті зустрічі "Лейпциг" вийшов уперед: гості скористалися обрізкою у центрі поля від Георгія Судакова. І хоча Тімо Вернер не реалізував момент, на добиванні успішно зіграв Крістоф Нкунку.

"Шахтар"мав небагато моментів, щоб зрівняти рахунок. Найбільшою можливістю став простріл з правого флангу, після якого м'яч на Михайла Мудрика пропустив Артем Бондаренко, однак півзахисникові "Шахтаря" скористатися можливістю не вдалося.

Після перерви "Шахтар" вдруге пропустив. Андре Сілва скористався помилкою захисників "Шахтаря" і замкнув навісну подачу біля самих воріт - згодом гол записали як автогол захисника Валерія Бондара.

"Лейпциг" забив утретє на 62-й хвилині після передачі Крістофа Нкунку Домініку Собослаї.

На 68-й хвилині рахунок став 0:4 - після розіграшу стандарту Дані Ольмо обвідним ударом влучив у дальній кут воріт "Гірників".

У підсумку 0:4 - донеччани залишають турнір та продовжать виступи у Лізі Європи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?