Щоб порадувати українців. Усик анонсував плани провести бій у Києві — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Щоб порадувати українців. Усик анонсував плани провести бій у Києві — відео

Олександр Усик
Джерело:  TNT Sports Boxing

Український чемпіон WBO, WBA та IBF Олександр Усик поділився планами щодо проведення бою у Києві після закінчення війни.

Усик планує бій у Києві

Зараз ми не можемо цього зробити, тому що в нашій країні йде війна. Але після нашої перемоги я обов’язково організую поєдинок на "Олімпійському" в Києві для того, щоб порадувати свою рідну публіку і кожного українця, який прийде на стадіон.

Також Усик висловив вдячність захисникам України і розповів, що спілкування з ними мотивує його.

Особисто для мене хлопці, які захищають нашу країну, є великою мотивацією, і я їм вдячний. Коли я їм дзвоню, бачу їхні обличчя, бачу їхню усмішку, вони кричать: "Так, перемога!". Частково моя перемога - це також їхня перемога. Коли я займаюся боксом і виграю – виграє вся моя країна і всі люди, які вболівають за мене.

Нагадаємо, що востаннє Усик провів бій в Україні в 2015-му році. Поєдинку на "Олімпійському" у нього ніколи не було.

Бій Усика з Ф’юрі

Історичний поєдинок мав відбутися 23 грудня в Саудівській Аравії, проте за новою домовленістю боксери, ймовірно, зустрінуться 17 лютого 2024 року.

Українець та британець підписали контракт на проведення бою за титул абсолютного чемпіона світу в хевівейті у вересні.

Від часу укладення контракту про бій, Ф'юрі здобув надважку перемогу над зіркою змішаних єдиноборств та новачком у боксі Франсісом Нганну завдяки рішенню суддів.

Наслідки цього бою вплинули на терміни поєдинку Усика проти Ф'юрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?