Сили оборони на Донеччині збили російський Су-25. Це п'ятий знищений літак за 10 діб
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили оборони на Донеччині збили російський Су-25. Це п'ятий знищений літак за 10 діб

Об'єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку
Су-25

Російські війська продовжують намагатися за підтримки авіації оточити Авдіївку на Донеччині. Українські війська збили за останні 10 днів вже 5 ворожих літаків.

Ситуація на Донеччині

У зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” російські окупанти не полишають спроб за підтримки авіації оточити Авдіївку.

Наші воїни відбили 3 атаки ворога та збили ще один ворожий штурмовик Су-25. Це вже п’ятий літак, що збито на Донеччині за останні 10 діб.

Також окупанти безуспішно намагалися проводити наступальні дії в районах Новокалинового та Первомайського.

Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1434 вогневих завдання.

Загальні втрати окупантів склали 322 особи, 3 танки, 3 ББМ, 12 артилерійських систем, дві РСЗВ, один літак, 13 БпЛА, 5 одиниць автомобільної та 2 – спеціальної техніки окупантів.

Ситуація в Запорізькій області

Військові повідомляють, що у Токмаку Запорізької області російські терористи масово розселяються в багатоповерхових будинках, у квартирах, використовуючи цивільних в якості живого щита.

Також ЗСУ стримують ворога східніше Малої Токмачки Запорізької області.

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України і наступальної операції на Мелітопольському напрямку - мають частковий успіх південно-західніше Вербового, що на Запоріжжі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?