Сили ППО знищили 15 "шахедів" та ракету Х-59
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО знищили 15 "шахедів" та ракету Х-59

Повітряні Сили ЗСУ
ППО

З 20.00 вечора 5-го до опівночі 6-го листопада російські окупанти атакували Україну кількома типами ракет та ударними  дронами. Сили ППО збили 15 з 22 "шахедів" та КАР Х-59.

Результати роботи ППО

Повітряні сили повідомляють, що окупантами було випущено по одній керованій авіаційній ракеті Х-31 та Х59 із повітряного простору окупованої Херсонщини.

Також зафіксовано пуск протикорабельної ракети П-800 «Онікс» та балістичної ракети «Іскандер-М» з території окупованого Криму.

Із району мису Чауда в Криму окупанти випустили 22 ударних БпЛА «Shahed-136/131».

В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 15 ударних БпЛА “Shahed-136/131” та одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Наслідки російської атаки

Російська атака була спрямована проти Одеси, де постраждало 5 людей.

Начальник ОВА Олег Кіпер повідомляє, що є влучання ракет у середмістя та по промисловій будівлі, що вже не використовувалася.

Також пошкоджено кілька багатоповерхових житлових будинків та музей в історичній частині міста, що є зоною всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Дрони вдарили по припортовій інфраструктурі Одеси.

Влучанням пошкоджено складські приміщення, розвантажувальну спецтехніку, автівки з зерном. Пожежу оперативно ліквідовано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?