"Сімпсони" передбачили політ Бренсона у космос ще 13 років тому
Категорія
Технології
Дата публікації

"Сімпсони" передбачили політ Бренсона у космос ще 13 років тому

"Сімпсони" передбачили політ Бренсона у космос ще 13 років тому
Джерело:  online.ua

Американський анімаційний серіал "Сімпсони" в одному зі своїх епізодів ще 13 років тому передбачив політ відомого бізнесмена Річарда Бренсона в космос.

Джерело: Твіттер VirginAtlantic

Творцям "Сімпсонів" знову вдалося передбачити майбутнє

Таку кумедну аналогію помітили працівники компанії Virgin Atlantic, яка належить Річарду Бренсону, й опублікували кадр із серіалу на своїй сторінці в Твіттері.

Кадр, який в соцмережах оприлюднила прессслужба Virgin Atlantic, взяли з 8-го епізоду 20-го сезону під назвою The Burn and The Bees, який вийшов 7 грудня 2008 року. За сценарієм серіальний персонаж в космосі - не Річард Бренсон, однак їхня візуальна схожість просто вражає.

Варто звернути увагу на те, що творці "Сімпсонів" загалом випустили 32 сезони, в яких сумарно понад 700 епізодів. За час свого існування популярний сатиричний серіал неодноразово піднімав контроверсійні теми та неоднозначні ідеї, велика частина з яких згодом ставала дійсністю.

До прикладу, прихід до влади в США Дональда Трампа і пандемія коронавірусу. Після цього користувачі мережі почали вірити в те, що творці "Сімпсонів" дійсно можуть передбачувати майбутнє.

Як користувачі мережі реагують на нове "передбачення" творців "Сімпсонів"

  • Досі не можу зрозуміти, як їм вдається це робити... це ж просто якийсь абсурд! Цього не може бути;

  • О Боже, всі давно знають, що вони просто "домальовують" ці епізоди - теж мені пророки;

  • Персонаж мільтфільму справді схожий на Річарда Бренсона, однак це не він! Тому про яке передбачення може йтися;

  • просто цей мультик створюють масони - тільки вони знають, хто куди полетить й хто стане наступним президентом США. я вже мовчу про пандемію;

  • ого, а я завжди в це вірила, хоча має бути якесь логічне пояснення цим прогнозам.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?