Сирський зробив заяву про масштабні зміни в Силах оборони
Категорія
Україна
Дата публікації

Сирський зробив заяву про масштабні зміни в Силах оборони

Олександр Сирський
Сирський

У Збройних Силах України триває оптимізація військових організаційних структур, які безпосередньо беруть участь у відбитті широкомасштабної збройної агресії РФ. 

В Україні анонсували масштабні зміни в Силах оборони

За десять років війни тимчасові органи військового управління та райони відповідальності угруповань військ формувалися і змінювалися відповідно до оперативної обстановки та поточних викликів, — зауважив він.

За словами головкома, наразі, враховуючи досвід бойових дій, здійснюються організаційні заходи. Головна мета цих заходів — спростити і максимально підвищити якість та оперативність управління.

Деякі угруповання військ (сил) будуть переформатовані. Насамперед йдеться про управлінський кадровий потенціал, його грамотний та раціональний перерозподіл.

Олександр Сирський

Олександр Сирський

головнокомандувач ЗСУ

Один з пріоритетів Олександра Сирського — налагодження процесу ротацій особового складу бойових бригад.

Зокрема, на думку очільника українського війська, деякі військові частини беруть участь у відбитті збройної агресії РФ з перших днів широкомасштабного вторгнення. Саме тому важливо приділяти більше уваги питанням відпочинку наших воїнів, доукомплектування озброєнням і військовою технікою та відновлення боєздатності бригад загалом.

Цей процес уже запущено і в подальшому він буде лише нарощуватися. Посилюємо оборонні спроможності, щоб й надалі нищити ворога та наближати перемогу, — резюмував Олександр Сирський.

Що Сирський каже про ситуацію на передовій

Головком ЗСУ Олександр Сирський під час розмови з главою штабу армії Франції Тьєрі Бюркаром зазначив, що українським військовим вдалось стабілізувати ситуацію на східному фронті та зупинити наступ окупаційної армії РФ.

Провів телефонну розмову з начальником Об‘єднаного штабу Збройних Сил Французької Республіки генералом армії Тьєрі Бюркаром, — зазначає Сирський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?