Смерть Навального. З'явилася перша реакція Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Смерть Навального. З'явилася перша реакція Зеленського

Володимир Зеленський
Зеленський

На переконання українського лідера Володимира Зеленського, російського опозиціонера Олексія Навального вбив диктатор Володимир Путін.

Зеленський заявив, що Путін вбив Навального

З заявою з цього приводу глава держави виступив під час спільної пресконференції з канцлером Німеччини Олафом Шольцем

Путін завжди вбиває. Він сам по собі і є війна. Він не зупиниться, його можна лише зупинити і лише у співпраці. Щойно стало відомо, що в російській тюрмі загинув Олексій Навальний, очевидно, він убитий Путіним, як і тисячі замучених і закатованих через одну цю істоту. Йому байдуже, хто загине, щоб він зберіг свої позиції.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України

За словами українського лідера, російський диктатор повинен все програти, втратити, а також відповісти за свої злочини.

Що відомо про смерть Навального

16 лютого Федеральна служба виконання покарань РФ заявила про смерть російського опозиціонера Олексія Навального у виправній колонії №3 Ямало-Ненецького автономного округу РФ.

Навальний після прогулянки в ЯНАО відчув себе погано, практично одразу втративши свідомість, повідомляє УФСВП у регіоні. Лікарі швидкої медичної допомоги констатували смерть засудженого, — йдеться в заяві.

Чимало російських опозиційних сил стверджують, що це було вбивство, яке замовив Кремль.

З заявою також виступив адвокат Олексія Навального Леонід Соловйов:

За рішенням сім'ї Олексія Навального, я взагалі нічого не коментую. Зараз знаємося. Адвокат у Олексія був у середу. Все тоді було гаразд.

Родина опозиціонера від коментарів також відмовляється та його смерть не підтверджує.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?