Снайперка Євгенія Емеральд народила доньку — перші фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Снайперка Євгенія Емеральд народила доньку — перші фото

Снайперка Євгенія Емеральд народила доньку — перші фото
Джерело:  online.ua

Під час війни 32-річна Євгенія Емеральд завагітніла, і нещодавно її чоловік, котрий перебував на фронті, повернувся додому, щоб допомогти їй народити. Євгенія Стипанюка була відпущена на 12 днів, і за цей час вони разом із снайпершою народили доньку.

Джерело: Євгенія Емеральд

Снайперка Євгенія Емеральд народила доньку

Бандерятко вітає. Ми з Женею стали батьками. Дякую, що ти був зі мною і витримав все моє морозиво. Дякую за найкращий результат нашого кохання. Це неймовірні пологи! Мені дуже сподобалося, хочу ще, – прокоментувала Євгенія Емеральд.

Ім'я дівчинки поки секрет. Тоді як про морозиво снайперка написала не дарма. Річ у тому, що перед пологами, просто під час переймів, вона захотіла морозиво, тож чоловіку довелося везти її в кафе, а вже потім у клініку.

Фото - instagram.com/emerald.evgeniya

Що відомо про снайперку Євгенію Емеральд

Євгенія Емеральд - снайперка, відома під псевдонімом "Жанна д'Арк". До повномасштабної війни РФ проти України вона мала ювелірний бізнес та виховувала доньку. Проте після 24 лютого 2022 року Емеральд пішла на фронт, там вона зустріла Євгена Стіпанюка, за якого восени вийшла заміж. Вони зіграли весілля у прифронтовій Харківській області.

Після цього стало відомо, що снайперка чекає на дитину. Емеральд повернулася з фронту через вагітність. Снайперка отримувала чимало негативу, її навіть звинувачували у тому, що вона нібито завагітніла у танку. На такий хейт Емеральд відповідала з гумором.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?