Сніговий циклон в Україні. Коли та де буде перерва в опадах
Категорія
Україна
Дата публікації

Сніговий циклон в Україні. Коли та де буде перерва в опадах

Погода в Україні
Джерело:  Наталка Діденко

28 листопада атмосфера подарує паузу Україні, щоб справитися із наслідками снігового циклону. У більшості областей опадів не передбачається.

Погода в Україні 28 листопада

Синоптикиня Наталка Діденко пише, що циклон вже практично за межами України.

Вітер поки нікуди не подінеться - насипле циклону штурханів у спину, щоб ушивався на північний схід швидше.

28 листопада в більшості областей України опадів не передбачається, на сході навіть можливі сонячні прояснення, лише в західній частині пройде мокрий сніг, можливе налипання мокрого снігу.

На дорогах - ожеледиця або снігова каша, або калюжі.

Вітер ще залишатиметься рвучким, сильним, із поривами до 15-22 метрів за секунду, а на заході просто помірний.

Температура повітря закріпить успіх циклону у розділі "сніг", не дасть розтанути, вночі очікується 4-10 градусів морозу! Завтра вдень 0-3 градуси морозу, на півночі до -4-7 градусів, а на півдні буде тепло, аж +4+7, в Криму до +10 градусів.

У Києві 28-го листопада сніг малоймовірний. Вітер південно-східного напрямку, до 15-18 метрів за секунду. Вночі у столиці буде морозно, -6-8 градусів, вдень близько нуля.

В Україну прийдуть нові циклони

29-го листопада з південного заходу в Україну знову прийде активний молодий циклон із снігом та дощем, із сильним вітром.

30-го листопада циклон піде за межі України. А 1-го грудня прийде знову циклон, проте із відчутним потеплінням.

Нагадаємо, станом на ранок 27 листопада через негоду в 16 областях України знеструмлено понад 2 тисячі населених пунктів, перекрито дорожній рух.

Найскладніша ситуація в Одеській, Миколаївській, Київській областях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?