Солдати РФ розміщують бойові вертольоти на Азовсталі. Що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ розміщують бойові вертольоти на Азовсталі. Що відбувається

вертоліт РФ
Джерело:  АТЕШ

Агенти руху "АТЕШ" дізналися про те, що російські загарбники активно використовують руїни "Азовсталі" для дислокації своєї бойової авіації.

Що відбувається на “Азовсталі” у Маріуполі

Агенти руху "АТЕШ" повідомляють, що окупанти активно використовують руїни "Азовсталі" для дислокації своєї бойової авіації, — повідомляє пресслужба руху.

За словами партизанів, звідти ворожу авіацію залучають до бойових завдань.

У “АТЕШ” наголошують, що їхні агенти активно моніторять активність авіації армії РФ, а також розміщення її підрозділів.

Що важливо розуміти, партизанам уже вдалося виявити декілька приватних домоволодінь, де розквартовані пілоти окупантів.

Усю інформацію передано Силам оборони України. Противника буде вигнано з Маріуполя! — наголошує команда “АТЕШ”.

Росія готує свою авіацію до нових ударів

Речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат офіційно підтвердив, що, попри значні втрати, авіація РФ починає відновлювати свою активність в українському небі.

Ну і зараз бачимо на ранок уже кілька ударних груп Су-34 і Су-35, які можуть готуватися до завдання ударів саме на східному та північному напрямках, — наголосив речник Командування Повітряних сил.

Ігнат також звернув увагу на те, що після збиття другого російського літака дальнього радіолокаційного виявлення А-50, їх вже тиждень немає в небі.

Вже сьомий день, якщо не помиляюся, А-50 не з'являється ні в Ростовській області, ні в акваторії Азовського моря. Противник заявив, що будуть відновлювати ті, що на зберіганні знаходяться. Наскільки цей процес буде швидким чи довгим сказати важко.

Юрій Ігнат

Юрій Ігнат

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?