Соратник російського терориста Гіркіна заявив про втечу з фронту
Категорія
Політика
Дата публікації

Соратник російського терориста Гіркіна заявив про втечу з фронту

Михайло Полинков
Джерело:  online.ua

Друг і близький товариш заарештованого Кремлем терориста Ігоря Гіркіна-Стрєлкова Михайло Полинков заявив, що втік з фронту в Україні додому і тепер йому не має на що жити. 

Що відомо про втечу Полинкова з фронту в Україні

Він заявив, що йому вдалось втекти з війни в Україні і його контракт зі злочинною армією нібито завершено.

Зокрема, він розповів, командир прийняв рішення щодо його переведення до іншої військової частини, однак йому це не підійшло, тому він просто втік і поїхав додому.

Згодом Полинков написав рапорт про звільнення і заявив, що його контракт з міноборони країни-агресорки завершено.

Однак, за його словами, йому важко знайти роботу, адже він досі важається військовослужбовцем.

Тож наразі він збирає пожертвування.

Як в Росії вербують нове “гарматне м’ясо” для штурмів в районі Авдіївки

Кремлівські пропагандисти почали розміщувати оголошення щодо набору добровольців на участь у бойових діях в Україні, зокрема, у штурмах Авдіївки, на ресурсах вдів військових.

Зокрема, один із таких вкидів було зроблено у Telegram-каналі "Солдатські вдови Росії".

В ньому кремлівські пропагандисти називають штурми в районі Авдіївки на Донеччині із знаковою подією і порівнюють із Курською дугою та Куліковською битвою.

Добровольцям радять встигнути підписати контракт з міноборони країни-агресорки і “героїчно” померти під час одного із безглуздих штурмів окупаційної російської армії.

Нам потрібні люди, готові виконати цю історичну місію, нам потрібні ті, кому страх невідомий. Стати частиною штурму Авдіївки - значить стати частиною російської легенди, - йдеться у мобілізаційних оголошеннях кремлівських пропагандистів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?