Спаринг-партнер Усика поділився деталями тренувань з українським боксером
Категорія
Спорт
Дата публікації

Спаринг-партнер Усика поділився деталями тренувань з українським боксером

Усик
Джерело:  online.ua

Сербський суперважковаговик Санел Хасанович, який був спаринг-партнером Олександра Усика у тренувальному таборі, розповів про тренування українського боксера.

Як Усик готується до бою з Фʼюрі

Українець наполегливо працює на тренуваннях, йому допомагає ціла команда.

Одним із членів цього колективу є Санел Хасанович. Сербський спортсмен захоплений рівнем професіоналізму Олександра Усика, а також привітністю українця. Хасанович заявив, що не сумнівається у майбутній перемозі чемпіона WBA, WBO, IBF та IBO.

Це природжений тріумфатор, який просто йде до своєї мети й не звертає уваги на обставини. Він дуже важко працює заради того, щоб здійснити свою мрію. Я виходив з Усиком у ринг і проводив по три та шість раундів протягом півтора місяця. Як і рік тому, коли я допомагав йому готуватись до іншого бою. У команді Усик справжні професіонали, він проводить дуже хорошу роботу, — розповів Санел Хасанович.

Сербський важкоатлет допомагав українцеві готуватися до зустрічі з Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) на рингу.

Що відомо про причину переносу бою з боку Ф'юрі

За інформацією агенції Queensberry Promotion, Ф'юрі отримав розсічення над правим оком під час тренувального спарингу в Ер-Ріяді.

Лікарі наклали йому велику кількість швів, що робить його участь у бою проти Усика 17 лютого фактично неможливою.

Ф'юрі приніс вибачення всім, кого торкнулося скасування матчу, сказавши, що абсолютно спустошений.

Бій наразі призначили на 18 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?