Співачка Адель вирішила залишити велику сцену та розкрила причину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Адель вирішила залишити велику сцену та розкрила причину

Адель
Джерело:  online.ua

Відома британська співачка Адель, яка раніше знепритомніла на концерті через важку хворобу, приголомшила новиною шанувальників. Артистка повідомила, що хоче взяти перерву у музичній кар'єрі.

Головні тези:

  • Адель планує зосередитися на інших творчих проєктах наприкінці року.
  • Це не перша творча перерва Адель, раніше в артистки були проблеми з голосовими зв'язками
  • Попри паузу в кар'єрі, шанувальники сподіваються на повернення співачки з новими хітами.

Після туру співачка Адель планує повернутись до Великої Британії

Зірка зізналася, що йде на деякий час з великої сцени. Вона не планує випускати нових пісень та давати концертів. Після свого великого музичного туру Адель хоче зосередитися на "деяких інших творчих речах".

У мене взагалі немає жодних планів щодо нової музики. Я хочу великої перерви після цього (туру –ред.). Планую займатися іншими творчими речами, хоча б ненадовго, — поділилася співачка.

У планах виконавиці восени після останніх виступів у Лас-Вегасі, США, вирушити до рідної Великої Британії. Там Адель хоче провести час з рідними та відпочити від завантаженого графіка.

Я сумую за тим, що було до того, як я стала відомою. Найбільше, мабуть, за невпізнаваністю на вулицях. Проте той факт, що людям подобається мій голос і пісні, досить дивний, тому не думаю, що колись звикнуся з цим. Тож, воно того варте… Просто необхідно дійти балансу, — переконана зірка.

Зазначимо, що це не перший випадок, коли Адель ставить на паузу свою музичку кар'єру. Раніше в артистки були проблеми з голосовими зв'язками, через що вона довгий час не давала концертів.

Наступного разу співачка йшла зі сцени, аби присвятити себе вихованню сина. Однак щоразу знаменитість поверталися з новими хітами. Тож, можна припустити, що цього разу буде так само.

Адель розсварилася з власним фанатом під час концерту — відео

Всесвітньо відома британська співачка Адель ніколи не приховувала, що обожнює своїх шанувальників, однак, як виявилося, вона ніколи не буде миритися з грубістю з їхнього боку.

Як зазначають американські журналісти, нещодавно артистка організувала масштабний концерт у Лас-Вегасі.

Однак він запам’ятається фанатам зірки не лише її грандіозним виступом, а й конфліктом, який раптово розгорівся між Адель та її прихильником.

Останній, неочікувано для всіх присутніх, вирішив образити представників ЛГБТК+, та це дуже не сподобалося співачці.

Як відомо, вона дуже багато разів підтримувала прайд, зокрема через свою творчість. Нещодавно Адель розповіла, що її пісня I Set Fire To The Rain є гімном гомосексуалів.

Тому, коли її фанат раптово із зали крикнув співачці "Прайд відстій", артистка не змогла приховати свого обурення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?