Співачка Karol G стала "Жінкою року 2024" за версією Billboard
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Karol G стала "Жінкою року 2024" за версією Billboard

Karol G
Джерело:  billboard.com

Колумбійська співачка Karol G отримає нагороду "Жінка року 2024" на церемонії Billboard Women in Music Awards, яка відбудеться у березні.

Karol G cтала Жінкою року

Billboard обрав співачку з Колумбії Karol G Жінкою року.

Щорічна церемонія Billboard Women in Music Awards відзначає жінок у музичній індустрії, які "зробили значний внесок у бізнес і своєю роботою та постійним успіхом надихають покоління жінок брати на себе все більшу відповідальність у цій галузі".

Karol G
billboard.com

Завдяки своєму величезному таланту Karol G створила рух для жінок по всьому світу завдяки своїм натхненним текстам та впевненості в собі. Реліз її новаторського альбому Mañana Será Bonito довів, що вона є силою, з якою слід рахуватися як в англійському, так і в іспанському чартах, — сказала Ханна Карп, редакційна директорка Billboard.

Karol G
billboard.com

Крім того, на церемонії вручать й інші нагороди:

  • "Ікона" (Icon Award) — Кайлі Міноуг;

  • "Візіонерка" (Visionary Award) — Марен Морріс;

  • "Хітмейкерка" (Hitmaker Award) — Ice Spice;

  • Powerhouse Award — Charli XCX;

  • "Вплив" (Impact Award) — Янг Міко;

  • "Висхідна зірка" (Rising Star award) — Вікторія Моне;

  • "Гурт року" (Group of the Year Award) — NewJeans;

  • "Прорив" (Breakthrough Award) — TEMS;

  • "Глобальна сила" (Global Force Awards) — Луїза Сонза.

Серед минулих лауреаток премії "Жінка року" — SZA, Олівія Родріго, Cardi B, Біллі Айліш, Аріана Гранде, Селена Гомес, Мадонна, Леді Гага і Тейлор Свіфт.

Хто така Karol G

Karol G (справжнє імʼя якої Кароліна Наварро) вважається однією з найвідоміших колумбійських артисток. Вона отримала п'ять латиноамериканських "Ґреммі" та чотири нагороди Billboard Music Awards.

А у 2024 році стала першою жінкою, яка перемогла у категорії Música Urbana Album на основній "Ґреммі". Відзначили її альбом Mañana Será. Також для неї це перше "Ґреммі" у кар'єрі

За підсумками року, з 50 найкращих треків у латиноамериканському чарті Hot Latin Songs Billboard лише 11 були жіночими, шість із яких належали Karol G.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?