Знову перша. Новий альбом Нікі Мінаж очолив чарт Billboard 200
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знову перша. Новий альбом Нікі Мінаж очолив чарт Billboard 200

Нікі Мінаж

Окрім цього, альбом Pink Friday 2 від нікі Мінаж вже заробив 228 000 еквівалентних альбомних одиниць у США. Ця сума є найбільшою за тиждень для реп-альбому жінки у 2020-х роках і найбільшою для R&B/хіп-хоп альбому жінки цього року.

Новий альбом Мінаж б’є рекорди

Альбом Нікі Мінаж під назвою Pink Friday 2, який виконавиця випустила 8 грудня після п'ятирічної паузи, опинився на першому місці чарту Billboard 200.

Pink Friday 2 став сьомим альбомом Мінаж, який потрапив до топ-10 чарту Billboard 200 за весь час її кар'єри. Вона також досягла успіху з альбомами The Pinkprint (№ 2, 2015), Queen (№ 2, 2018), Beam Me Up Scotty (№ 2, 2021) та збіркою Queen Radio: Volume 1 (№10, 2022).

Тепер Nicki Minaj – рекордсменка серед реперок за кількістю №1-лонгплеїв.

Мінаж стала ще й першою реперкою, чиї альбоми очолювали чарти у двох різних десятиліттях: перші два лідерства вона здобула у 2010-х роках, а третє - у 2020-х роках.

Окрім цього, за даними Luminate, альбом Pink Friday 2 вже заробив 228 000 еквівалентних альбомних одиниць у США. Ця сума є найбільшою за тиждень для реп-альбому жінки у 2020-х роках і найбільшою для R&B/хіп-хоп альбому жінки цього року.

Платівка також розійшлася накладом 25 000 копій на вінілі – це найрезультативніший тиждень для реп-альбому жінки відтоді, як Luminate почали відстежувати продажі в електронному вигляді у 1991 році.

Про Pink Friday 2

Нікі Мінаж 8 грудня 2023-го випустила альбом Pink Friday 2 як продовження свого дебютного Pink Friday 2010 року.

Альбом складається з 22 треків: його загальна тривалість становить 1 годину і 10 хвилин.

Продюсерами лонгплею стали Tate Kobang, Murda Beatz,Boi-1da, ATL Jacob, Dr. Luke, BoogzDaBeast, Don Cannon, BNYX, та Sadpony.

Нікі Мінаж раніше поділилася, що Pink Friday 2 стане "найбільшим подарунком, який вона коли-небудь робила людству".

Я готова закластися на будь-які гроші, що люди моментально закохаються у цей альбом, – додала реперка.

Окрім цього, в інтерв'ю Elle виконавиця поділилася, що цей альбом не лише "поєднує в собі все те, що люди люблять в Nicki", але й "має набагато ширше звучання".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?