Співачка LP вибачилася перед українцями за відео в худі з прапором РФ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка LP вибачилася перед українцями за відео в худі з прапором РФ

LP
Джерело:  Instagram

Американська співачка Лаура Перголіцці, більш відома як LP, вибачилася перед українцями за те, що напередодні опублікувала відео, на якому вона дякувала російським фанатам за худі з російським триколором.

LP вибачилась перед українцями

Своє вибачення співачка опублікувала в Instagram-сторіз.

Я хочу попросити вибачення у моїх друзів та шанувальників з України, яких справедливо образив мій бездумний пост, в якому я подякувала російським фанатам за худі, який вони зробили для мене, з моїм лого та російським прапором. Я глибоко шкодую про свою байдужість. Я глибоко шкодую за те, що була такою нечутливою у цей час. Це була велика помилка. Мені дуже шкода. Я хочу прояснити, що люблю і підтримую Україну, і завжди робитиму це.

1  з  2

Вона додала, що завжди дбатиме, любитиме і підтримуватиме Україну.

У той час, коли ми відзначаємо другу річницю повномасштабного вторгнення, Україна потребує більше підтримки, ніж будь-коли. Будь ласка, прийми мої смиренні вибачення, Україно.

Що відомо про скандал з LP

Напередодні LP в Instagram опублікувала відео, на якому вона позувала в худі з триколором, який їй подарували шанувальники з Росії.

Фото: скриншот

Українці обурилися вчинком співачки, вона видалила своє відео.

Водночас через скандал із російським триколором у Литві скасували виступ співачки на «Жальгіріс Арена».

Ми рішуче підтримуємо Україну. Наша позиція залишається твердою - концерт має бути скасовано. Після підтвердження фактів ми разом з організаторами заходу "Medusa Concert" ухвалили спільне рішення про скасування концерту. Цим вчинком ми хочемо привернути увагу LP та інших артистів, які планують заходи в Литві, що ми не будемо ігнорувати висловлювань на підтримку країни-агресора – сказано в заяві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?