Справа Гринкевича. Одного з фігурантів арештовано з заставою у 500 тис грн
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Гринкевича. Одного з фігурантів арештовано з заставою у 500 тис грн

Андрій колотило

18 січня суд обирав запобіжний захід трьом фігурантам справи Гринкевича по закупкам у Міністерстві оборони. Щодо першого з них судом ухвалено рішення про арешт на два місяці (до 16 березня) із альтернативою застави в 500 001 528 грн.

Суд арештував одного з фігурантів справи Гринкевича

Печерський районний суд Києва 18 січня обрав запобіжний захід першому з 5-ти фігурантів справи про оборудки із закупівлями одягу й білизни для Збройних сил України львівського бізнесмена – арештував із півмільярдною заставою.

Про це повідомила речниця Офісу генпрокурора Надія Максимець.

У четвер суд обирає запобіжний захід трьом фігурантам справи, щодо першого з них судом ухвалено рішення про арешт на два місяці (до 16 березня) із альтернативою застави в 500 001 528 грн.

За даними УП, йдеться про Андрія Колотила. Розгляд інших клопотань триває.

Справа Гринкевича: що відомо

Державне бюро розслідування за процесуального керівництва Офісу генпрокурора повідомило нову підозру львівському бізнесмену Ігорю Гринкевичу, якого раніше запідозрили у дачі хабара слідчому ДБР.

Всього у справі фігурують 5 людей, із яких старший Гринкевич уже перебуває в СІЗО, а його син Роман наразі оголошений у розшук.

Фігурантів підозрюють у завданні державному бюджету України збитків на майже мільярд гривень.

За даними слідства, бенефіціар трьох підприємств створив злочинну організацію з метою заволодіння бюджетними коштами. Її учасники уклали договори із Міністерством оборони України на постачання неякісного військового одягу для потреб Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?