Справжній козак. Джонсон отримав в подарунок унікальну вишиванку
Категорія
Культура
Дата публікації

Справжній козак. Джонсон отримав в подарунок унікальну вишиванку

Справжній козак. Джонсон отримав в подарунок унікальну вишиванку
Джерело:  online.ua

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон отримав в подарунок унікальну вишиванку від українського бренду Damirli.

Джерело: Damirli

Джонсон отримав в подарунок унікальну вишиванку

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон отримав від відомого українського бренду чоловічого одягу Damirli особливий подарунок. Дизайнери створили для великого друга України унікальну вишиванку із синьо-жовтими орнаментами.

Джонсон уже встиг зробити фото в ексклюзивно створеній для нього сорочці. Знімок був розміщений на сторінці бренду в Instagram.

Борис Джонсон у вишиванці Damirli! Пишаємося! Дякуємо! Слава Україні! – залишили в описі до фото представники компанії.

Так, британський політик отримав у подарунок білу льняну сорочку із синьо-жовтими орнаментами на комірі та манжетах, а в районі серця – вишита карта України у патріотичних кольорах. Все це – ручна робота та унікальний дизайн.

Засновниця бренду Ельвіра Гасанова розкрила, що сорочка для Джонсона стала однією із серії особливих вишиванок "для найпотужніших чоловіків світу".

Ніколи не здогадаєтеся, яка всесвітньо відома людина стала нашим клієнтом. Ми готували серію особливих вишиванок для найпотужніших чоловіків світу. І Борис Джонсон отримав свою вишиванку, – поділилася дизайнерка у себе в соцмережах.

На сторінці бренду також зазначили, що вони "щасливі працювати з найкращими".

Damirli створюють вишиванки для видатних людей

Українці замилувалися "Джонсонюком" у його новій вишиванці. У коментарях під фото експрем'єра вони залишають сотні захоплених реакцій та коментарів: "Ого", "Клас", "Козак!"

Саме у вишиванці від Damirli у День Незалежності до українців звертався Володимир Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?