Судмедексперти озвучили причину смерті актора Меттью Перрі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Судмедексперти озвучили причину смерті актора Меттью Перрі

Меттью Перрі
Джерело:  CNN

Утоплення, ішемічна хвороба серця та вплив наркотику кетаміну сприяли смерті актора "Друзів" Меттью Перрі, якого знайшли мертвим вдома у жовтні цього року.

Відома причина смерті Меттью Перрі

У звіті, опублікованому Управлінням судово-медичної експертизи Лос-Анджелеса, сказано, що у крові Перрі виявили позитивний результат на кетамін, який, як відомо, лікує депресію та тривогу.

Смерть визнана нещасним випадком.

При високих рівнях кетаміну, виявлених у його посмертних зразках крові, основні летальні наслідки були б як від надмірної стимуляції серцево-судинної системи, так і від пригнічення дихання, – пише видання.

Кетамін — це потужний анестетик, який стає дедалі популярнішим як альтернативна терапія для депресії, тривоги, посттравматичного стресового розладу та інших проблем психічного здоров’я, які важко вилікувати. У звіті про розтин сказано, що Перрі отримував внутрішньовенне введення кетаміну.

Що відомо про смерть Меттю Перрі

28 жовтня актори Меттью Перрі знайшли мертвим у своєму будинку в районі Лос-Анджелеса. Йому було 54.

За даними TMZ, джерела в правоохоронних органах вказали, що наркотиків на місці події не виявлено. Також не було жодних ознак насильства.

Перрі був найбільш відомий своєю роллю одного з основних акторів серіалу "Друзі", ситкому від NBC 90-х років. Перрі було 24, коли він почав грати цю роль, і він знявся в 10 сезонах, а фінал охопив понад 52 мільйони глядачів у США, що зробило його найпопулярнішим телевізійним епізодом 2000-х років.

Починаючи з 1997 року актор боровся із залежністю від знеболюючих після аварії на гідроциклі. Пізніше він заявив, що не пам’ятає трьох років свого часу в "Друзях" і що витратив понад 9 мільйонів доларів на боротьбу із нею.

У 2022 році вийшла книга Меттью Перрі "Друзі, коханки та одна велика жахлива річ» (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing), де актор розповів про свої проблеми з алкоголем та залежність від знеболювальних препаратів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?