Сунак озвучив жорстке попередження Путіну та ХАМАС
Категорія
Політика
Дата публікації

Сунак озвучив жорстке попередження Путіну та ХАМАС

Ріші Сунак
Джерело:  BBC

Британський лідер Ріші Сунак порівняв війну Росії проти України з атакою палестинських терористів на Ізраїль. Він попередив диктатора Володимира Путіна та бойовиків, що їх не чекає нічого іншого окрім поразки.

Чим закінчаться російсько-українська та палестинсько-ізраїльська війни

Прем’єр Британії виступив з промовою в парламенті, де доповідав про ізраїльсько-палестинський конфлікт.

Ріші Сунак звертає увагу на те, що масштабна та неочікувана атака на Ізраїль з боку бойовиків ХАМАС 7 жовтня була спровокована побоюванням того, що на Близькому Сході встановлюється нова "рівновага".

За словами журналістів, він на увазі кроки різних арабських країн, спрямовані на нормалізацію відносин з Ізраїлем.

Окрім того, британський лідер порівняв війну в Газі з вторгненням РФ в Україну. Він озвучив сміливий прогноз щодо цих воєн.

Путін зазнає поразки, як і ХАМАС, - наголосив Ріші Сунак.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно прем’єр-міністр Британії побував з офіційним візитом в Ізраїлі, щоб продемонструвати солідарність з країною.

Раніше він заявляв про важливість уникнення ескалації конфлікту між Ізраїлем і ХАМАС на Близькому Сході під час телефонних розмов з президентами Палестинської національної автономії Махмудом Аббасом та Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом.

Байден та Урсула фон дер Ляєн порівняли Путіна з ХАМАС

Нагадаємо, декілька днів тому, під час звернення до нації, американський лідер Джо Байден публічно розкритикував дії терористичного угрупування ХАМАС щодо Ізраїлю та російського диктатора Володимира Путіна стосовно України.

ХАМАС і Путін представляють різні загрози, але вони мають спільне: вони обидва хочуть повністю знищити сусідню демократію, – заявив президент США.

Його думку з цього приводу підтримала глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

Володимир Путін хоче стерти Україну з лиця землі. ХАМАС, який підтримує Іран, хоче стерти Ізраїль з лиця землі. Росія та ХАМАС схожі один на одного, - наголосила вона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?