Світоліна не гратиме на останньому тенісному турнірі перед Олімпіадою — відома причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна не гратиме на останньому тенісному турнірі перед Олімпіадою — відома причина

Еліна Світоліна
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка Еліна Світоліна вирішила не виступати на змаганнях у Палермо після консультації з фізіотерапевтом.

Головні тези:

  • Еліна Світоліна повернеться до участі у змаганнях після покращення стану здоров'я.
  • Національний олімпійський комітет України оприлюднив повний список спортсменів для Олімпійських ігор у Парижі.
  • Українські спортсмени будуть представлені у 23 видах спорту, зокрема в легкій атлетиці, футболі, стрибках у воду та боротьбі.

Еліна Світоліна не виступатиме на турнірі у Палермо через ризики для здоров’я

Еліна Світоліна (WTA 21) не виступить на ґрунтовому турнірі WTA 250 у Палермо (Італія).

Турнір у Палермо — один із заключних перед стартом Олімпіади-2024, на яку відібралася Світоліна.

За порадою моєї медичної команди та фізіотерапевтів, я не зможу виступити в Палермо.Мені дуже хотілося виступити перед приголомшливою публікою в Палермо, але мені потрібно подбати про своє здоров'я. Я сподіваюся повернутися до участі в турі WTA, як тільки я буду фізично готова. Дякую за вашу підтримку та розуміння — заявила Еліна Світоліна.

Останнім виступом Світоліної став чвертьфінал на Вімблдоні-2024. Українська тенісистка пройшла чотирьох суперниць, після чого у двох сетах поступилася представниці Казахстану Єлєні Рибакіній.

НОК оприлюднив список спортсменів для участі у Олімпіаді-2024

Національний олімпійський комітет України оприлюднив повний список спортсменів, які візьмуть участь у Олімпійських іграх у Парижі. 

Зазначається, що участь у літніх Олімпійських іграх візьме 140 українських спортсменів.

Найбільше представництво Україна матиме в легкій атлетиці (25 спортсменів), футболі (18), а також у стрибках у воду, веслуванні та боротьбі (по 9).

Зокрема, володар єдиного українського "золота" на Іграх у Токіо Жан Беленюк знову змагатиметься в греко-римській боротьбі.

Спробують покращити результати тенісистка Еліна Світоліна та легкоатлетка Ярослава Магучіх, які тоді взяли по бронзовій нагороді.

Українські спортсмени загалом змагатимуться в 23-х видах спорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?