Світоліна поступилася четвертій ракетці світу та залишила Ролан Гаррос
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна поступилася четвертій ракетці світу та залишила Ролан Гаррос

світоліна

У понеділок, 3 червня, тривають матчі 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату Франції з тенісу. В одному з них Еліна Світоліна зустрічалася з Єленою Рибакіною.

Головні тези:

  • Еліна Світоліна поступилася Єлені Рибакіні на Ролан Гаррос з рахунком 4:6, 3:6.
  • Участь Світоліни у турнірі у Римі також була зазначеною, де вона здобула перемогу у другому колі.
  • Поєдинок Еліни Світоліної та Анни Калінської завершився перемогою українки з рахунком 6:3, 6:3.
  • У матчі проти Калінської Світоліна продемонструвала відмінну гру, використовуючи свій досвід та майстерність.
  • Загалом українська тенісистка показала стійку гру та витримку протягом обох матчів, хоча результати не завжди були в її користь.

Еліна Світоліна залишила Ролан Гаррос

Тенісистки вчетверте протистояли на корті одна одній. Поєдинок тривав 1 годину 11 хвилин, після чого між суперницями, на жаль, поновився паритет.

На початку матчу українка віддала свою подачу, проте одразу змогла зробити брейк у відповідь. Вирішальним став п'ятий гейм, у якому Світоліна відіграла лише один з двох брейк-поінтів. Надалі тенісистки захищали свою подачу, тож усе закінчилося з рахунком 4:6.

У другому сеті Еліна знову програла перший гейм, але не змогла відповісти брейком. У дев'ятому геймі представниця Казахстану заробила матчбол на подачі Світоліної та з другої спроби його реалізувала — 3:6.

Протягом матчу Еліна Світоліна зробила п'ять ейсів при трьох подвійних помилках, реалізувала два з трьох брейк-поінтів та виграла 5 із 10 геймів на своїй подачі.

Світоліна перемогла росіянку на турнірі у Римі

Еліна Світоліна вдесяте у кар'єрі грає на ґрунтових змаганнях WTA 1000 у Римі. Завдяки місцю серед сіяних перша ракетка України розпочала виступи в Італії з розгромної перемоги в другому колі: у двох сетах здолала італійку Сару Еррані (6:0, 6:2).

В третьому колі українка зустрілась із "нейтральною" тенісисткою Анною Калінською. Гравчині до 1/16 фіналу Italian Open жодного разу не зустрічались на корті. Тепер в особистих зустрічах Світоліна веде 1:0.

У стартовому сеті Світоліна взяла три гейми поспіль. Більше в першому протистоянні "нейтральна" тенісистка не програвала гейми на своїх подачах. Втім цього вистачило, щоб Світоліна закрила перший сет з рахунком 6:3 на свою користь.

На початку другого поєдинку подавала Калінська, але дозволила українці зробити брейк і забрати гейм. Втім "нейтральній" гравчині вдалось зрівняти рахунок на четвертому геймі (2:2).

Ключовим моментом другого сету став п'ятий гейм на подачі Калінської: суперниці вдалось відіграти два брейкпоінти, але у підсумку Світоліна вийшла вперед у рахунку і зрештою здобула перемогу 6:3.

Матч Світоліна — Калінська тривав 1:14 годин. Впродовж гри українка зробила одну подвійну помилку. Також Світоліна один раз подала навиліт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?