Світовий рекорд. Пара з Німеччини прикрасила вдома 555 ялинок — фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Світовий рекорд. Пара з Німеччини прикрасила вдома 555 ялинок — фото

Ялинка
Джерело:  Reuters

Сюзанна та Томас Джеромін встановили у своєму будинку в Рінтельні, Німеччина, 555 різдвяних ялинок. Інститут рекордів Німеччини підтвердив, що це є світовим рекордом.

Рекордні ялинки у домі пари з Німеччини

Непоказний будинок у Німеччині приховує яскраву та веселу таємницю. Будинок, прикрашений простим банером ззовні, містить 555 прикрашених різдвяних ялинок усіх форм, розмірів і кольорів – найбільше прикрашених дерев в одному будинку в світі.

Таким чином пара перевершили свій власний рекорд із 444 прикрашених дерев з 2021 року.

Суддя з  Інституту рекордів Німеччини Олаф Кухенбекер приїхав із Гамбурга, щоб перевірити та порахувати різдвяні ялинки в будинку Джеромінів.

Одразу після цього Кухенбекер засвідчив світовий рекорд і нагородив подружжя їхнім власним сертифікатом.

555 повністю прикрашених різдвяних ялинок виблискують у кожному кутку дому Джеромінів.

У будинку є дерева з тематичними прикрасами: Зоряні війни, футбол, міньйони та багато іншого. Джероміни навіть отримують запити преси з Японії.

Для нас це цілком нормально. У якийсь момент Тото виявив свій ентузіазм до прикрашання, а потім почав купувати все більше і більше ялинкових прикрас і не зупинився досі. Мені довелося до цього звикнути, але тепер мені це також дуже подобається, — каже Сюзанна Джеромін.

Завдяки цій пристрасті Томас «Тото» Джеромін встановив п’ять світових рекордів поспіль (2017 – 2021) і сьогодні отримав свій шостий сертифікат.

Але це вже кінець. З 555 деревами наші можливості вичерпані. А ще мені дуже подобається номер, його легко запам’ятати, – сказав Томас Джеромін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?