Таємнича співачка Klavdia Petrivna вперше відкрила обличчя на публіці — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Таємнича співачка Klavdia Petrivna вперше відкрила обличчя на публіці — відео

Klavdia Petrivna
Джерело:  online.ua

Cуперпопулярною дівою таки виявилася студентка музичного коледжу Соломія Опришко.

Головні тези:

  • Українська співачка Klavdia Petrivna вперше відкрила свою особистість під час дебютного концерту в Палаці Спорту.
  • Клавдія Петрівна виявилася студенткою музичного коледжу Соломією Опришко.
  • Таємнича артистка, яка завжди ховалася за масками та капелюхами, вразила своїм образом та музичним талантом.

Klavdia Petrivna вперше відкрила обличчя на публіці

Головна загадка українського шоубізнесу – співачка Klavdia Petrivna - вперше відкрила обличчя на публіці. Це сталося під час дебютного концерту в Палаці Спорту.

Співачка приховувала особистість від самого початку карʼєри. Нею таки виявилася студентка музичного коледжу Соломія Опришко.

Раніше Klavdia Petrivna заспівала в дуеті з відомим гуртом Tvorchi. Артисти представили спільний трек "Орбіти" та кліп до нього, в якому виконавиця засвітила своє обличчя.

За словами артистів, вони співають про двох сильних особистостей, які постійно конкурують між собою. Водночас у них є почуття один до одного і вони хочуть бути разом. Як учасники гурту Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні, так і Klavdia Petrivna задоволені результатом співпраці і називають пісню однією з найкращих у своїх репертуарах.

Klavdia Petrivna виконала кавер легендарної пісні "Намалюй мені ніч"

Молода українська виконавиця Klavdia Petrivna зʼявилась на шоу "Дім звукозапису". Це проєкт, який прагне відродити українську культуру. У новому випуску "Дім звукозапису" Klavdia Petrivna виконала композицію "Намалюй мені ніч" разом із жіночим кавер-бендом Freedom-jazz.

Артистка, яка ховає своє обличчя за масками і капелюхами, а на публіці зʼявляється в фірмовому балахоні, цього разу вразила своїм образом. На ній була синя сукня з відкритими плечима, синій капелюшок, а на очах — маска. Проте вона не приховувала нижню частину обличчя та колір волосся.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?