Тейлор Свіфт спровокувала шалений попит на новий косметичний тренд. Про що мова
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тейлор Свіфт спровокувала шалений попит на новий косметичний тренд. Про що мова

Тейлор Свіфт
Джерело:  Marie Claire

Культова американська співачка Тейлор Свіфт неочікувано спровокувала шалений попит на тату-веснянки на обличчі після появи з таким аксесуаром на одному з матчів американського футболу. 

Головні тези:

  • Поява Тейлор Свіфт з тату-веснянками на обличчі спровокувала шалений попит на цей косметичний тренд.
  • За кілька годин після виходу зірки в аксесуарах від бренду Fazit продажі зросли до неочікувано високих показників.
  • Не вперше відомо, що носіння Тейлор Свіфт певного одягу чи аксесуарів призводить до шаленого збільшення попиту на ці продукти.
  • Ефект Тейлор Свіфт стає причиною того, що одяг або прикраси, які носить співачка, швидко розпродуються.
  • Бренди цінують співпрацю з Тейлор Свіфт, розуміючи, що лише один вихід зірки у світ може мати значний вплив на продажі та популярність продукту.

Що відомо про причетність Тейлор Свіфт до популяризації нового косметичного тренду

Зазначається, що після того, як співачка з’явилась на стадіоні з яскравими тату-веснянками на обличчі, її шанувальники швидко дізнались, в кого саме зірка придбала новий косметичний тренд.

Після цього обсяг замовлень аналогічних тату зріс на 2,5 тис %, а жінка, що робить модні прикраси на обличчя, виявилась просто невзмозі задовільнити шалене зростання попиту.

Зокрема, Тейлор Свіфт придбала блискучі тату-веснянки від бренду Fazit, а вже за кілька годин продаж цього косметичного аксесуару зріз до шалених показників.

Зокрема, шанувальники співачки не залишили жодної одиниці продукції Fazit на онлайн-платформі Amazon.

За словами співзасновниці бренду Аліетт Баттельман, продажі штучних тату-веснянок зросли на 2500%.

Не забарилась реакція в тіктоці й іншої співзасновниці бренду, яка розповіла, що після виходу Тейлор Свіфт у штучних веснянках, продажі настільки зросли, що команда ледь справляється з напливом.

Що відомо про вплив Тейлор Свіфт на моду та тренди

Це вже не вперше одяг чи прикраси, які одягає Тейлор Свіфт буквально зникають з сайтів продажу за кілька годин. Кілька місяців тому співачка одягнула фіолетові шорти від Pop Flex і вже за кілька годин всі розміри були розпродані.

Аналогічно швидко продавалися джинси від Area чи куртка Wear by Erin Andrews, яка зникла з продажів одразу після того, як в ній вийшла співачка.

Користувачі називають це явище "ефектом Тейлор Свіфт", а бренди цінують співпрацю зі співачкою, оскільки розуміють, яку силу має лише її один вихід у світ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?