Телеведуча Василіса Фролова запустила YouTube-шоу про подорожі з дітьми "Baby on board"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Телеведуча Василіса Фролова запустила YouTube-шоу про подорожі з дітьми "Baby on board"

Телеведуча Василіса Фролова запустила YouTube-шоу про подорожі з дітьми "Baby on board"
Джерело:  online.ua

Українська телеведуча Василіса Фролова запустила нове шоу на YouTube, яке має назву "Baby on board". У випуску Фролова розповідає про те, як подорожувати з дітьми. Перший випуск присвячений Туреччині.

Джерело: Ютуб-канал Василіси Фролової

Василіса Фролова запустила YouTube-шоу про подорожі з дітьми

Рада вам представити перший випуск тревел-шоу про подорожі з дитиною "BABY ON BOARD". Почали із Туреччини. Упевнена, багатьом батькам ця історія буде корисною. Вся правда про складності та принади відпочинку з малюком в одній програмі, - вважає телеведуча.

За словами Фролової, шоу буде відповідати на такі питання: куди поїхати відпочивати з дитиною? Як підготуватись до подорожі? З якими труднощами можуть зіткнутися батьки у дорозі? Чи можна взагалі відпочити з дитиною?

Василіса Фролова запустила Ютуб-програму "Не только о детях"

Нагадаємо, що минулого місяця ведуча оголосила про старт ще одного шоу - "Не только о детях".

Треба було народити дитину, щоб наважитися створити свій YouTube канал. Звичайно, приводів для цього давно вже було достатньо, а також мільйон обставин, які періодично підштовхували мене до цього. Але тільки народження спровокувало ще одне народження. Моя професійна доля кудись тільки мене не заносила. Від розваг і музики до спорту, новин і великої політики. У кожний період я щиро була захоплена роботою. Зараз, щиро відповідаючи собі на запитання, що мені цікаво, я впевнено кажу, ДІТИ. А в ідеалі – діти та подорожі. То чому б цим не ділитися? — сказала Фролова.

Вона каже, що щотижня буде зустрічатися із відомими батьками, щоб обговорити досвід батьківства. У шоу вже є два випуски, де взяли участь співачки та молоді мами – MamaRika та ONUKA.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?