Тему засекречено. Залужний захистив докторську з права
Категорія
Україна
Дата публікації

Тему засекречено. Залужний захистив докторську з права

Валерій ЗАлужний
Джерело:  Hromadske

Саму дисертацію та анотацію до неї переглянути неможливо, оскільки вони становлять державну таємницю. Однак відомо, що тема дисертації головнокомандувача ЗСУ пов'язана з військовою дисципліною, дисциплінарними проступками та стягненнями.

Залужний отримав докторський ступінь з філософії

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний захистив дисертацію з права, здобувши науковий ступінь доктора філософії.

Про це повідосляється на NAQA.Svr – інформаційній системі Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Саму дисертацію та анотацію до неї переглянути неможливо, оскільки вони становлять державну таємницю.

Однак відомо, виходячи з ключових слів, що тема дисертації Залужного пов'язана з військовою дисципліною, дисциплінарними проступками та стягненнями.

Публікації головнокомандувача ЗСУ за темою дисертації також присвячені питанням військово-дисциплінарного законодавства. У роботах Залужний підписаний як аспірант кафедри адміністративного, цивільного та господарського права і процесу академії Державної пенітенціарної служби. Головнокомандувач ЗСУ неодноразово приходив на заходи академії, наприклад з нагоди випуску її студентів.

Сам захист відбувся в Національному університеті "Одеська юридична академія".

Залужний захистить дисертацію

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний готує до захисту дисертацію в "Одеській юридичній академії". Тема дисертації засекречена через державну таємницю.

Про це повідомляє "Громадське" з посиланням на дані інформаційної системи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти NAQA.Svr.

Дисертація та анотація до неї становлять державну таємницю в сфері оборони, державної безпеки та охорони правопорядку.

Проте тему наукової праці можна зрозуміти за ключовими словами: дисципліна, службова дисципліна, військова дисципліна, військовослужбовці, дисциплінарний проступок (правопорушення), дисциплінарне стягнення, морально-психологічне забезпечення, бойовий імунітет, дисциплінарний статус ЗСУ.

У роботах Валерій Залужний підписаний як аспірант кафедри адміністративного, цивільного та господарського права і процесу Академії Державної пенітенціарної служби. Головнокомандувач ЗСУ неодноразово приходив на заходи академії: зокрема, з нагоди випуску її студентів.

Дата, час та місце захисту дисертації не повідомляються.

Протягом року Залужний зробив шість публікацій за темою своєї наукової праці в українських виданнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?