Tinder заявив про вихід з РФ до кінця червня — Reuters
Категорія
Світ
Дата публікації

Tinder заявив про вихід з РФ до кінця червня — Reuters

Tinder заявив про вихід з РФ до кінця червня — Reuters
Джерело:  online.ua

Компанія Match Group, яка володіє Tinder, заявила про вихід з Росії до 30 червня. Компанія є однією із західних фірм, які покинули РФ одразу після вторгнення в Україну.

Джерело: Reuters

Tinder повністю виходить з РФ до кінця червня

Компанія Match Group, яка володіє додатком для знайомств Tinder, оголосила, що піде з російського ринку до 30 червня 2023 року.

Ми віддані захисту прав людини. Наші бренди роблять кроки щодо обмеження доступу до своїх послуг у Росії і завершать відхід з російського ринку до 30 червня 2023 року,  — йдеться у річному звіті компанії.

Виконавчий директор компанії Friends Fiduciary Corp, акціонера Match Group, Джефф Перкінс заявив, що для надійного бренду продовження роботи в країні, лідер якої звинувачується Міжнародним кримінальним судом, “не виглядає добре”.

Раніше Match Group робила мало заяв щодо свого бізнесу в Росії, зазначає Reuters.

Inditex виходить з російського ринку

Компанія Inditex, до якої входять такі бренди одягу як Zara та Bershka, отримала дозвіл від російської влади на продаж свого бізнесу в РФ. Його викупить компанія з ОАЕ Daher Group.

Росії зобов’язали кожну західну компанію, яка продає або передає свій бізнес до РФ, отримати дозвіл російської комісії з іноземних інвестицій.

Наприкінці березня Inditex, який є найбільшим у світі ритейлером одягу, отримав такий дозвіл. Наразі сама угода ще не проведена.

Компанія планує продати свої російські магазини Daher Group, що базується в ОАЕ.

Іспанська компанія припинила роботу російських магазинів з початку вторгнення РФ в України. В Росії у Inditex нараховувалося понад 500 магазинів, які забезпечували їй близько 8,5% загального прибутку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?