Той, що біжить по лезу. Рідлі Скотт розкрив деталі нового серіалу
Категорія
Культура
Дата публікації

Той, що біжить по лезу. Рідлі Скотт розкрив деталі нового серіалу

Той, що біжить по лезу. Рідлі Скотт розкрив деталі нового серіалу
Джерело:  online.ua

Рідлі Скотт підтвердив, що телесеріали на основі двох його найпопулярніших фільмів, «Той, що біжить по лезу» і «Чужий», швидко розвиваються і для обох шоу написані пілоти.

Джерело:  Variety

У розмові з журналістами режисер «Дома Гуччі» сказав, що адаптація «Того, хто біжить по лезу», розробляється як 10-серійний серіал:

«Ми вже написали пілотну версію «Того, хто біжить по лезу». Отже, ми готуємось представити його як телешоу, на 10 годин".

Новини про серіал «Чужий» були вперше оголошені у грудні 2020 року. Шоу буде організовано на Cabler FX. Глава FX Джон Ландграф описав цей проект минулого року так:

«Перша історія про інопланетян, дія якої розгортається на Землі – і, об'єднавши позачасовий жах… він стане справжньою пригодою… Страшний атракціон, який змусить людей повернутися на свої місця».

«Той, що біжить по лезу» двічі був номінований на «Оскар»

Нагадаємо, «Той, що біжить по лезу» вийшов у 1982 році і двічі був номінований на «Оскар». Режисери приблизно 40 років тому намагалися спрогнозувати майбутнє, яке фактично вже перетворилося на минуле. На вулиці 2021 рік і суспільство, здається, не поділено на людей та реплікантів — андроїдів. Останніх, однак, вкрай важко відрізнити від людини, тому не можна стверджувати категорично, що пророкування Скотта початку 80-х не справдилися.

У жовтні 2017 року у фільму з'явився сіквел — «Той, що біжить по лезу 2049» Дені Вільнева, а цієї осені вийшов анімаційний серіал «Той, що біжить по лезу: Чорний лотос». Події відбуваються у Лос-Анджелесі 2032 року. Сюжет аніме присвячений реплікантові Ель, яка ніяк не може звикнути до себе з новими здібностями.

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?